Online marketing e-book

Nyomtatás
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)
Online marketing e-book - 5.0 out of 5 based on 1 vote

E-book

Ingyenes tanácsok melyek segítségével sok látogató és vásárló érkezik oldalára

Ha Ön ezt a cikket olvassa akkor minden bizonnyal van már weblapja, de legalábbis tervezi hogy a közeljövőben elindítson egyet. Ha már van akkor valószínűleg elégedetlen a teljesítményével, kevesen látogatják, és/vagy kevés megrendelés érkezik a weboldalról.
Pedig amikor elkészült még nagyon elégedett volt vele, büszkén mutogatta ismerőseinek, ügyfeleinek és sokat gyönyörködött a látványos grafikában. A tartalommal kapcsolatban már akkor is volt némi hiányérzete, de a webdesigner, vagy az informatikus ebben sajnos nem sokat tudott segíteni, önnek pedig nem igen volt ideje a tartalom összeállításával foglalkozni és hát valljuk be a marketinghez, prezentációhoz sem igazán ért. Nincs ezzel egyedül.

Ingyenes tanácsok melyek segítségével weblapja több pénzt hoz a konyhára

Kérem szánjon néhány percet az alábbi sorok figyelmes elolvasására hisz az itt közreadott információk segítségével megsokszorozhatja weblapja látogatottságát és bevételeit.

Az internet egy aranybánya, de nem mindenkinek.
Egy weblap nagyságrendekkel többre képes mint legmerészebb álmaiban gondolná!!!!

Hogy sok látogatója legyen weblapjának,
hogy sok megrendelőt, vásárlót hozzon a weboldala,
hogy megelőzze a konkurenciát,
hogy ne legyen kiszolgáltatva a webguruknak,
hogy könnyen megértse és átlássa az on-line értékesítés lényegét, működését,
hogy mindez ne kerüljön egy vagyonba!

Regisztráljon és ingyen hozzájut a sikeres webolap kulcsához! (A regisztrációhoz kérem látogasson vissza két hét múlva!)

 

Tények amelyek ellenünk dolgoznak:

 

Tények amelyek nekünk dolgoznak:

 

Regisztráljon és megmutatom hogy fordíthatja javára az internet sajátosságait!! (Rövidesen!!! Kérjük látogasson vissza néhány hét múlva!)

Amennyiben regisztrál, ingyen a rendelkezésére bocsátok egy tájékoztató anyagot melyben bemutatom a nagy látogatottságú és nagy árbevételt produkáló weblapok létrehozásának alapfeltételeit és működési elvét.
Egy új univerzum fog Ön előtt feltárulni, ami tapasztalataink szerint gyors cselekvésre késztetni a weblap tulajdonosokat. Ezek az információk arra a tapasztalatra és ismeretanyagra épülnek, melyeket az elmúlt évek során a média marketing, az online marketing, weblap készítés és üzemeltetés valamint a keresőoptimalizálás terén szereztem. Hogy mennyit ér ez a tudás? Mindenkinek annyit amennyit hasznosít belőle és amennyit új weblapja hoz a konyhára. Vállalkozásom jelen pillanatban kb. két tucat weblapot üzemeltet ügyfeleink legnagyobb megelégedésére, akik évente százezres nagyságrendű összeget hajlandóak fizetni tevékenységünkért. Lehet hogy ezt az összeget Ön meg is spórolhatja, ha követi útmutatásaimat és elvégzi, vagy elvégezteti azokat az átalakításokat melyek elengedhetetlenek egy hatékony weboldalhoz. Ezek az információk sok-sok tanulással, kutatással és kísérletezéssel bárki számára megszerezhetőek, igen hatékonyak és a hatékonyságuk bárki számára könnyen bizonyíthatóak. Persze nem árt némi média és marketing, informatikai, grafikai és internetes előképzettség, de az hogy Ön rendelkezik ezzel, nem jelenti azt hogy nem tudom megtanítani az alapokra. A felkínált információ értékét az is bizonyítja hogy ezek nem könyvekből és az internetről összeollózott ismeretek, melyek bizony meglehetősen szétszórtak és a valósággal gyakran köszönő viszonyban sincsenek. Bár ezek egy számottevő részét kétségkívül magam is innen szerezetem, a kötőanyagagot saját tapasztalaim adják, melyek a gyakorlati munka során kristályosodtak ki. (referenciáink). Becsületszavamra mondom és erről Ön is könnyűszerrel meggyőződhet hogy ennyire gyakorlatias és a laikus felhasználóknak írott szakami anyagot ekkora terjedelemben az interneten, magyar nyelven nem fog találni. Az itt leírt információk egy részét szétszórtan, sok munkával összegyűjtheti, de a ráfordított idő nem lesz arányban az elvárt haszonnal. Az általam felkínált tartalom számtalan olyan módszerbe enged bepillantást melyet én fejlesztettem ki, az interneten máshol nem találkozhat vele és ügyfeleink a gyakorlatban is élvezik ezen alkalmazások gyümölcsét. Amennyiben regisztrál azonnal elküldjük ennek az információs csomagnak az ingyenes változatát, melyet akár egy teljesen laikus is könnyen megért és hihetetlenül rövid idő alatt a hasznára fordíthat. Ha Ön nem ért a weboldal készítéshez, semmi gond. Dolgozzon meg végre webmestere a pénzéért aki havonta benyújtja Önnek a számlát, de nemigen tudja megmondani hogy mit csinált érte. Utmutatónk alapján fogalmazza meg igényeit a webmester felé, aki ez alapján már tudni fogja hogy mi a teendője. Ha nem akkor rúgja ki és keressen megfelelő szakembert.

 

Miről olvashat téjékoztató anyagunkban?

 1. A szolgáltató kiválasztása

 1. A domain név helyes megválasztása

 1. A weblap elkészítésével megbízott vállalkozó kiválasztása

 1. A weblap szerkezeti, technológiai felépítése

 1. A weboldal tartalmi és strukturális felépítése

 1. A megfelelő szakmai, információs tartalom létrehozása

 1. Látni fogják-e a keresők a weboldal tartalmát és a találati listában hol fog megjelenni?

 1. A weboldal dinamikus szolgáltatásainak technikai feltételei

 1. A weboldal internetes publicitásának biztosítása

 1. A weblap látogatottságának és hatékonyságának kapcsolata

 1.  Tartalomfejlesztés és frissítés

 1. Jogosultságok, szerzői és tulajdonjogok

Mindezekre a kérdésekre választ kap ha regisztrál hírlevelünkre. Tapasztalataink alapján bátran kimerem jelenteni hogy a fenti kérdések szinte mindegyike igen nagy jelentőséggel bír a folyamatos, zökkenőmentes és hatékony működés szempontjából. Ezen kérdések jelentős részére sem a szakirodalomban, sem az interneten, sem az informatikai vállalkozásoktól (legalábbis egyetlen forrásból) nemigen számíthat kielégítő válaszra. Amit információs anyagomban olvashatnak jelentős részben saját tapasztalataimra épülnek. Tucatnyira tehető azon jelenlegi ügyfeleim száma akik korábban, mivel szakmai segítség híjján a fenti kérdések zömét nem tisztázták nagyon sok kellemetlenséget és anyagi kárt szenvedtek el mielőtt velem kapcsolatba kerültek. Spórolja meg ezeket a fölösleges köröket és regisztráljon hogy máris elküldhessem Önnek azt az anyagot amellyel sok tízezer forintot spórolhat meg és sok száz ezer forintot kereshet anélkül hogy ez egyetlen fillérjébe kerülne.

Tovább az ingyenes webmarketing tananyagunkhoz!

Ha nincs idelye elmélyedni az onlne marketing rejtelmeiben kattintson ide és válasszon irodánk szolgáltatásai közül!

 

Kontraszt Produkciós Iroda

Szeged, Lomnici u. 41.
Tel.: 30/9289-390
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.