PR, reklám, referencia film készítés

Nyomtatás
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.10 (5 Votes)
PR, reklám, referencia film készítés - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Videó felvétel készítés - PR, reklám, referencia film, videó felvétel készítés (Szeged - Budapest)

Irodánk több mint két évtizedes televíziós gyakorlattal és korszerű, digitális technikai háttérrel rendelkezik a reklám, PR, referencia film gyártás területén. Fő, de nem kizárólagos tevékenységi területünk Szeged és Budapest.
A forgatókönyv írástól az elkészült produkció televíziókban történő sugárzásig vagy az internetes publikációig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Referenciáink jelentős részét televízió műsorok, reklámszpotok és PR, referencia filmek, videók alkotják.
Új távlatokat nyitott meg a telvíziózásban, a videófelvételkészítésben néhány éve a HD, majd a közelmúltban megjelenő 4K (UHD) vagyis a nagy felbontású videófelvételkészítés és sugárzás megjenése és elterjedése. Az íly módon készült videók már a weben is kiválóan alkalmazhatóak, mint alábbiakban Ön is meggyőződhet róla.
A HD, 4K (UHD) videók tökéletes professzionalizmusról tanúskodnak és a nézőben igen szuggesztív hatást keltenek, tehát sokkal meggyőzöbbek egy termék, egy szolgáltatás kínálata vagy egy vállalkozás bemutatása során.

4K (UHD) videófelvétel készítés

A 4K vagy UHD, Ultra HD videó felbontása és képminősége négyszer jobb a full HD videónál!!

3D Full HD videó felvételek készítése és kamera bérbeadás

Légi felvételek drón segítségével

 

 

Egy kép többet ér ezer szónál. Hát még egy videó!

A Full HD vagy 4K videó a vizuális prezentáció csúcsa, már a weben is

Tudományos kutatások bizonyították hogy a mozgókép a leghatékonyabb reklám-marketing eszköz (különösen ha az kiváló minőségű, professzionális videó).
Két héten belül az Ön weboldalán is lehet ilyen HD videó. Ne habozzon, vegy fel velünk a kapcsolatot!

 

Ízelítő munkáinkból.

 

 

 

 

 

 

 

További referenciáink:

http://www.youtube.com/kontraszt

http://www.vimeo.com/user3160042/videos

 

Áraink:

Az árak csak tájékoztató jellegűek, hisz a költségek erősen függenek a konkrét megrendeléstől, az utazás, a forgatási idő, egyéb speciális igények, pl. statiszták, profi közreműködők, különleges technikai igények, stb.

 

További tevékenységeink