Panasonic HDC-Z10000 3D kamera kifogástalan állapotban eladó

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Panasonic HDC-Z10000 3D kamera kifogástalan állapotban eladó - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Panasonic HDC-Z10000 3D kamera első tulajdonostól eladó. Keveset használt, szinte újszerű, állapotú, karc, kopás, hibamentes, magyar menüs kamerámtól megválni készülök. Pontos technikai specifikáció lentebb elérhető. A lényeg tömören: 3D, full HD, két SD kártya foglalat, XLR hang blokk. Két akkuval, szemüveg nélküli 3D LCD kijelző.

420 000 Ft

Tel.: 06 30 9289 390

 

Beépített ikerobjektíves 2D/3D-kamkorder, amely igazoltan kompatibilis az AVCHD 3D/Progresszív szabvánnyal. A készülék mind két-, mind háromdimenziós filmezés esetén lélegzetelállító képminõséget, professzionális felhasználáshoz manuális mûködtetést és megalkuvásmentes hangminõséget kínál.

A HDC-Z10000 mind minõség, mind ár tekintetében áthidalja a szakadékot az amatõr és a professzionális felhasználók között, így ideális eszköz a filmezéshez például fiatal mûvészeknek és filmeseknek, vagy bárkinek, aki televíziós minõségû videofelvételeket szeretne készíteni.

A Panasonic egyedülálló, fejlett Dupla 3MOS-rendszere két 3MOS-érzékelõt tartalmaz, amelyek 6,57 millió pixeles valós felbontásukkal2 2D-ben és 3D-ben egyaránt gondoskodnak a színek és a részletek különleges reprodukciójáról, valamint a kép kiváló minõségû rögzítésérõl. A két nagy átmérõjû F1,5-es objektív pedig egymástól függetlenül, a bal, illetve a jobb oldalon helyezkedik el, és kamkorderek közt elsõként Nano Surface Coating bevonattal rendelkezik, amely – jelentõs mértékben csökkentve a szellemképesedést és a becsillanást – kristálytiszta képalkotást eredményez.

Kompakt méretének köszönhetõen a készülék könnyen hordozható és rendkívül rugalmas használatot tesz lehetõvé, amely a továbbfejlesztett manuális funkciók – mint például a zoom, a fókusz és blende szabályozása, s ezáltal a kívánt hatás precíz beállítására szolgáló három külön gyûrû – révén a professzionális igényeket is kielégíti. Az Intelligent Auto (iA) funkció és az erõteljes új képstabilizáló, a HYBRID O.I.S+3 még menet közben is gyönyörû és stabil felvételek készítését teszi lehetõvé.

A sokoldalú ikerobjektív számtalan felvételkészítési szituációban használható, a 32 mm-es4 nagylátószögtõl (2D-felvétel esetén 29,8 mm5) a 10-szeres optikai zoomig (2D-felvétel esetén 12-szeres, Intelligens Zoommal 23-szoros). Ez jelentõs mértékben bõvíti a felhasználási lehetõségeket, a szûk helyen történõ felvételkészítéstõl egészen olyan szituációkig, amikor a téma és a kamera nagyon távol helyezkedik el egymástól.

A kamkorderrel készített Full HD 3D-kép minõsége egyedülálló, ráadásul a 3MOS-rendszer 2D-ben is felkínálja ugyanazokat az effektusokat, precíz és éles képminõséget hozva létre a progresszív felvétel mellett. Gyenge megvilágítás esetén különösen megmutatkoznak az ikerobjektív képességei, nagy fényerejû, minimális képzajtartalmú felvételek készítését téve lehetõvé a felhasználó számára.

Az újonnan kifejlesztett, ultranagy sebességû Crystal Engine Pro II képfeldolgozónak köszönhetõen, amely nagyobb felbontást és zajcsökkentést valósít meg, még az apró részleteket tartalmazó felületeken is optimális Full HD képminõség érhetõ el. Ugyanilyen teljesítmény áll rendelkezésre 2D-ben is, Full HD 1920 x 1080-as felbontással és 50p képrögzítéssel.

A Dolby Digital 5.1 csatornás térhang-, illetve a kétcsatornás sztereó hangrögzítéshez beépített mikrofon áll rendelkezésre, de a HDC-Z10000 ezenkívül két XLR-audiobemenettel is rendelkezik 48 V-os fantomtáppal ellátva, amelyek külsõ mikrofon csatlakoztatását is lehetõvé teszik. Az eredmény: tiszta hangfelvételek minimális zajtartalommal.

3D-makró üzemmódban a kamkorder az iparág legjobb6 közelképeit készíti mintegy 45 cm-rõl – amely 2D-felvétel esetén kb. 3,5 cm-nek felel meg – úgy, hogy közben fenntartja az ikerobjektívhez szükséges, 32 mm-es nagylátószögnek megfelelõ7 látómezõt, és olyan háromdimenziós képet örökít meg tiszta részletességgel például virágokról, kisállatokról vagy ékszerekrõl, amilyet hagyományos módon nagyon nehéz lenne.

A HDC-Z10000 természetesen a 2D területén is kiváló teljesítményt nyújt, ezért nélkülözhetetlen eszköz lehet a helyszíni tartalomkészítésében. A hangminõség magas színvonalú professzionális funkciói, valamint az LCD-monitorral és elektronikus képkeresõvel támogatott manuális mûködtetés révén a HDC-Z10000 csúcskategóriás lehetõségeket kínál a félprofesszionális felhasználóknak.

Referenciáink

Referenciáink

 • www.aranyhaletterem-szeged.hu
 • www.arizonamps.hu
 • www.algyoihalaszcsarda.hu
 • www.elzett-certa.hu
 • www.fehertoihalaszcsarda.hu
 • www.prominens.hu
 • www.stihl-viking-honda.hu
 • www.entra-sys.hu

Referenciáink

 • www.fakturaduo.hu
 • www.monaco-klima.hu
 • www.illespanzio-vadaszetterem.hu
 • www.iparoscentrum-szeged.hu
 • www.erdogep.hu
 • www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu
 • www.kiskorossyhalaszcsarda.hu
 • www.video-kepeslap.hu
© 2022 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Keresés

Hívjon most!