Webáruház készítés

Nyomtatás
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (10 Votes)
Webáruház készítés - 4.5 out of 5 based on 10 votes

Webáruház készítés 250 000 Ft-tól

 

Tudja, hogy mi a különbség egy olcsó és egy drága weboldal, webáruház között? Általában az, ami egy olcsó és egy drága autó között. Persze nem törvényszerű, hogy az olcsó rossz, a drága pedig jó, de az ár általában a minőségről, a szolgáltatások mennyiségéről is árulkodik, legyen szó autóról, plazma TV-ről vagy éppen weboldalról. Mi megfizethető (közepes áron) igyekszünk a lehető legjobbat nyújtani.

A Kontraszt Web és Videóstúdió egyik fő tevékenységi köre a weboldal, webáruház készítés, üzemeltetés. Az általunk készített honlapok közös jellemzője a tetszetős megjelenés, a gazdag, jól felépített tartalom, átgondolt, könnyen áttekinthető, akár a megrendelő által is könnyen szerkeszthető és használható struktúra. A webáruház készítés számunkra nem csak egy látványos elektronikus kiadvány létrehozása hanem egy nagy látogatottságot és sok vásárlót generáló értékesítési felület. A webáruház készítés mellett vállaljuk azok folyamatos üzemeltetését, karbantartását, feltöltését, aktualizálását. A több tucat, általunk készített honlap tulajdonosának megelégedésére jelentős látogatót és vásárlót generálnak az általunk készített és működtetett weblapok, webáruházak, melyek listáját a referencia menüpontban tekinthetik meg.

1 ÉV GARANCIÁT és három év szavatosságot vállalunk az általunk készített weboldalakra, webáruházakra!

Az interneten való jelenlét célja, hogy minél több érdeklődő, potenciális vásárló, ügyfél, stb. találja meg oldalunkat. A világhálón leggyakrabban a keresőkben történő kulcsszavas keresés segítségével jutnak el a keresett oldalakra. Éppen ezért létfontosságú, hogy a vállalkozásunk tevékenységét leginkább leíró kulcsszavakra a fontosabb keresőkben, (pl. Google) lehetőleg az első találatok között szerepeljünk. Azt aligha kell bizonygatni, hogy a harmadik-negyedik oldal után már senki nem keresgél a találatok tengerében.

 

Webáruház készítés

Saját tulajdonába kerülő, saját domain név (www.sajatnev.hu) alatt, megbízható olcsó bérelt tárhelyen működő, keresőbarát webáruház, egyedi dizájnnal:

250 ezer Ft -tól

Refernciáink:

 

Az általunk készített webáruház fontosabb funkciói:

 

Webáruház készítés az alábbi szolgáltatásokkal, túl a webáruház alap funkcióin

 

A webáruház készítés mellett további szolgáltatásokat is kínálunk:

 

A webáruház készítés folyamata

A webáruház készítés első lépéseként felmérjük megrendelőnk igényeit. Arra is gyakran van példa, hogy kiderül, az ügyfélnek nincs is igazán szüksége webáruházra, elég csak egy jól felépített weboldal, benne, katalógusszerűen bemutatott termékekkel. Ez természetesen nagyságrendekkel kisebb költségekkel jár, mint egy webáruház készítés. Természetesen a modul rendszernek köszönhetően utólag is könnyedén beépíthető a webáruház komponens.

 

Ugye Ön sem szeretne olyasmiért fizetni amire nincs szüksége?

A weblapkészítők gyakran olyan felesleges funkciókat, szolgáltatásokat építenek a weboldalakba, webshopokba, amelyek csak arra jók, hogy eltereljék a látogató figyelmét a lényeges mondanivalóról és megterheljék a megrendelő pénztárcáját. Mi praktikus, egyszerű, jól áttekinthető, a tartalomra és tájékoztatásra öszpontosító és bárki számára megfizethető weblapokat készítünk.

Ön miért látogat meg egy weboldal -t? Az információért vagy a hivalkodó látványért?

Vállalkozásunk munkatársai elsősorban újságírók, szerkesztők és reklám szakemberek, tehát tudunk szöveget írni, tudjuk, hogy mit keres a látogató és, hogy mivel győzzük meg arról, hogy jó helyen jár, egyszóval tudunk tartalmat szerkeszteni. Persze értünk a design-hoz és az internet technológiákhoz is.

Ugye nem azért készíttet weboldalt, hogy csak a barátai és a konkurencia látogassa?

A hazai weblapok jelentős része egész egyszerűen megtalálhatatlan a világhálón. A weblap készítők többsége azt ugyanis nem árulja el, hogy az általuk elkészített weblapok ugyan már elérhetők az interneten, de a kívülállók számára lehetetlen az adott oldalt megtalálni. Erre valók a keresők és a linkgyűjtemények. De magától a Google sem fogja megtalálni az adott oldalt, vagy ha igen a találati listában estleg csak a sokadik oldalon jeleníti meg. A linkgyűjtemények sem fogják maguktól katalógusba venni oldalunkat. Mi ezt is elvégezzük, részben az alapárban, részben havi, átalánydíjas szerződés keretében. Kérjük ellenőrizze le az alábbi refencialistában felsorolt weboldalakat, a weblapok alján található statisztikák segítségével meggyőződhet a website -ok látogatottságáról és kipróbálhatja, hogy hogyan szerepelnek a keresőkben.

Mi garantáljuk, hogy honlapja könnyen megtalálható lesz és, hogy sok látogató és vásárló érkezik oldalára!!!

Szolgáltatásaink: