Árajánlat

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.88 (4 Votes)
Árajánlat - 2.8 out of 5 based on 4 votes

Árajánlat, árlista weboldal, webáruház készítés - Szeged - Budapest

Ingyen honlap készítést nem vállalunk, (Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen és az ingyenes dolgoknak mindig van valami buktatója) mert igen sok munka van egy jó weboldallal, pláne webáruházzal, de ......

Itt viszont ingyen hirdetheti cégét, vállalkozását! Kattintson ide!

Weboldal készítés már 80 ezer Ft-tól!

Egy olyan weboldalra teszünk árajánlatot, mely méltó, elegáns, korszerű, a látogatók és az Önök számára egyaránt jól használható keretet biztosít termékeinek és szolgáltatásainak.
Fontos hangsúlyozni, hogy olyan általánosan elterjedt, szabványos rendszerről van szó melyet a honlap tulajdonosa, szakértelem nélkül, rövid betanítás után is széleskörűen tud használni, frissíteni, új tartalmakat, cikkeket, fotókat feltölteni, menüpontokat létrehozni. A rendszer hazánkban is sok szakember által ismert, tehát nem lesznek kiszolgáltatva egyetlen vállalkozásnak vagy személynek.
Árjegyzékünk és szolgáltatásunk modul rendszerű, az abszolút alapár, ami már magába foglalja a működéshez legfontosabb szolgáltatásokat, funkciókat és teljes értékű weboldalnak tekinthető már 80 ezer Ft-ért elérhető.

WEB HOSTING

Domain regisztráció és tárhelybérlés egy évre:
500 MB webtárhely, 1 db domain név, 5 db email cím, php és mysql futtatási lehetőség, FTP hozzáférés, POP 3 szolgáltatás. (Minden esetben ragaszkodunk a saját tárhelyszolgáltatónkhoz, mely elengedhetetlen a weboldal hibátlan, zökkenőmentes működéséhez, folyamatos rendelkezésre álláshoz és nem utolsó sorban a MŰKÖDÉSI ÖRÖK GARANCIÁHOZ. Az örök garancia nem vonatkozik szakszerűtlen használatból adódó hibákra, a továbbfejlesztésre, tartalombővítésre, frissítésre, a rendszer elavulásából adódó esetleges működési rendellenességekre.)

Ára: 12 000 Ft/ÉV

Egyedi HONLAP DESIGN KÉSZÍTÉSE

(mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza):

A honlap keretdesign elkészítése - a fejléc, dokumentum törzs, lábléc kialakítása - stílus meghatározása, html-változat elkészítése.
Keretdesign minden oldalon megjelenő állandó elemeket tartalmazó grafikus megjelenés, ez határozza meg a honlap stílusát. Ezt a cég arculatának, ill. a tevékenységnek megfelelően alakítjuk ki. A keretdesign középső részében hozzuk létre a változó tartalom helyét. A fejlécben vízszintesen, továbbá a törzsben bal-, vagy jobb oldalon, függőlegesen alakíthatjuk ki a navigációs menüket.
Stílus meghatározása az egész site-ra irányadó - CSS (Cascading Style Sheet) stíluslapok segítségével - melyet szintén a cég arculata és az elkészített grafikai elemek alapján valósítunk meg.
Html-változat elkészítése: az ügyfél által elfogadott grafikai terv átalakítása webböngészők számára.

Ára: 50 000 Ft

Honlap design, előre elkészített sablon gyűjteményből

Előre elkészített, gyűjteményekből választható és megvásárolható sablon, minimális változtatási lehetőséggel.
Kb. negyven, előre elkészített weblapsablon közül kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző változatot, melyekben a fejléc képeket, a logót, betűtípust és méreteket, esetleg a háttérszínt a megrendelő igényeinek megfelelőre cseréljük.
A sablon nem tekinthető egyedinek, hisz azt mások is megvásárolhatták.

Ára: a 80 ezer Ft-os alapár tartalmazza

HONLAP TARTALOMKEZELŐ RENDSZER (CMS)

A honlap működtetését és adminisztrációját a Joomla 3.6.x nyílt forráskódú, ingyenes tartalomkezelő rendszer végzi. A szoftver GNU Általános Nyilvános Licenc feltételeinek betartása mellett használható.
Az alább jelzett összeg a honlap elkészítését (a kiegészítő komponensek és modulok telepítését, a dizájn kialakítását, a rendszer szerverre történő feltöltését ill. a rendszer beüzemelését, konfigurálását, tartalommal való feltöltését, alapfokú keresőoptimalizálását és a weboldal használatának betanítását (cikkek, fotók, termékek feltöltése, új menüpontok létrehozása, max. 2 óra) foglalja magába!)

Ára: a 80 ezer Ft-os alapár tartalmazza

A CMS rendszer főbb alapszolgáltatásai

Menükezelés:
Az adminisztrációs felületen keresztül létrehozhatunk új menüpontokat, melyekhez tartalmakat, cikkeket kapcsolhatunk.

Tartalom szerkesztés:
Az oldal statikus tartalmát WYSWYG (What You See What You Get - pl. Word) szövegszerkesztővel szerkeszthetjük. A szövegbe képeket illeszthetünk, melyeket tetszés szerint jobbra, balra zárhatunk, körbefolyathatunk, margót adhatunk. Ha a képet az eredeti mérethez képest lekicsinyítettük, akkor kattintással külön ablakban a teljes eredeti méret is megtekinthető.

Felhasználó kezelés:
Többszintű felhasználó kezelés. Lehetőségünk van a regisztrált felhasználóknak (munkatársak, vagy külső regisztrált látogatók) különféle jogosultságokat biztosítani, mellyel a weboldal tartalmát különböző mértékben képesek lesznek módosítani. A felhasználót blokkolni vagy törölni, ill. aktivitását ellenőrizni lehet.

Szavazás:
Különféle szavazásokat indíthat, melyből hasznos információkhoz juthat tevékenységét, az iparágat, a weboldal tartalmát, működést, stb. illetően.

Google Translate:
Segítségével az idegen nyelvű látogatók, egyetlen klikkeléssel a saját nyelvükre fordíttathatják az oldal tartalmát. (Ez nem helyettesítheti a kimondottan idegen nyelvterületre irányuló weboldalak tényleges, szakember általi fordítását, hisz nyelvtanilag nem teljesen korrektek az automatikus fordítások.)

Google Analytics látogatottsági statisztika:
Segítségével mindent megtudhat a weboldal látogatottságát illetően. A látogatók számán túl, információkat kaphat arról, hogy milyen oldalakról kattintottak a linkjére, milyen kulcsszavak segítségével érkeztek a keresőkből a látogatók, melyik a leglátogatottabb aloldala, mennyi időt töltöttek az oldalán, hol léptek be és hol távoztak, stb.

Az alap rendszer vállalási ára 80 ezer Ft, (vagy egyedi design +50 ezer Ft) MINDEN ESETBEN, max. 10 (A/4-es oldal) írott szöveg, max. 20 db fotó (a megrendelő által rendelkezésre bocsátott) feltöltését foglalja magába. Az ezen túli mennyiség listaárait lásd alább, ill. egyedi megállapodás tárgyát képezi.

 

A CMS rendszer bővített szolgáltatásai (az alaprendszer nem tartalmazza)

Fotó galéria:
A honlapunkhoz kapcsolhatunk fotó galériát, melyben kategóriák alapján csoportosíthatjuk képeinket.
Ára: 10.000 Ft

Fájlmegosztó/letöltő modul:
Az adminisztrációs felületen lehetőségünk van fájlokat, dokumentációkat kategóriákba, alkategóriákba rendezni és elérhetővé tenni mások számára.
Ára: 10.000 Ft

Több nyelv kezelő modul:
Lehetőséget ad arra, hogy a weboldalunkon található tartalmakat, menüpontokat, egyéb szövegeket, más nyelvre lefordítva is meg tudjuk jeleníteni. Működéséhez szükséges az oldalak tartalmának lefordítása a megfelelő nyelvre. Az alábbi ár nem tartalmazza a fordítás költségeit.
Ára: 20.000 Ft/nyelv

Webáruház:
Kiegészítő komponens, amellyel professzionális internetes áruházként üzemeltethetjük honlapunkat. Támogatja az online vásárlást, a termékeket kosárba lehet gyűjteni, különböző szállítási és fizetési módok beállítására van lehetőség. A modul nemcsak webáruházként, hanem katalógusként is használható. Egyetlen pipával kikapcsolható a bevásárlókosár rendszer és ebben az esetben egy jól strukturált terméklistát kapunk, melyet az oldal tulajdonosa is könnyen, gyorsan tud frissíteni, új termékeket feltölteni, adminisztrációs felületen, űrlap segítségével.
A készpénzben átvételkor, banki utalással előre és a PayPal fizetési módot a webáruház alapára tartalmazza.
A bankkártyás fizetési mód + kb 100 ezer Ft+Áfa. Ezen a költségen kívül ( a bankkártyás fizetési módot a CIB, az OTP és aK&H biztosítja, a rendszer technikai beüzemelését külső vállalkozás végzi.
A termékekhez akár előre időzített módon különböző mértékű kedvezményeket rendelhet, adott termékekhez további tetszőleges termékek ajánlását rendelheti, "erre is szüksége lehet még" megjelöléssel.
Vásárlói csoportokat hozhat létre, melyek tagjainak előre beállított mértékű kedvezményeket adhat. (pl. törzsvásárlóit, viszonteladóit különböző mértékű kedvezmény csoportokba sorolhatja és ha belejelentkeznek az oldalon, nem ugyanazt az árat látják mint az átlag látogató, hanem az adott mértékű kedvezménnyel csökkentett árakat.)
Megrendelőinek a rendelés állapotáról (megrendelését fogadtuk, postáztuk, stb.) emailt küldhet.
Öszetett kereső. A termékek feltöltésekor az adott terméket nem csak egyetlen, fő vagy alcsoportba sorolhatja, hanem tetszőleges számú csoportba. (Egy termék tartozhat pl. a 220Voltos és az ezüst metál színű kategóriába is.
Keresés speciális tulajdonságok alapján (pl. szűrni lehet a 2,5 Kw-os, inverteres, oldalfali, LG klímákra)
Kiemelt és Top 10 termékek akár az összes oldalon a jobb vagy bal oldali oszlopban.

A webáruház alapár maximum 10 db termék feltöltését tartalmazza fotókkal, termékleírásokkal. További termékek feltöltése 200-400 Ft/termék

Ára: 40.000 Ft


Egyedi adatkérő űrlapok:
Ha különféle adatokat szeretne látogatóitól begyűjteni, űrlapot hozunk létre, melyet kitöltés után az elküldés gombra kattintva emailben kap meg a weboldal tulajdonosa.
Ára: (tíz mezőig) 10.000 Ft (tíz mező fölött egyedi megállapodás)


Skype hívogomb beépítése:

Ha Önnek van Skype fiókja, akkor Skype hívogombot építünk az oldalába, mely kék színű, vonalban jelzést ad, amennyiben a számítógép be van kapcsolva és tudják fogadni a látogatók hívását.
Ára: 5.000 Ft


Közösségi megosztás:
A látogatók az oldalán járva saját Facebook, Twitter, stb. oldalukon tudják ajánlani az Ön weboldalát
Ára: 5.000 Ft

Facebook rajongói box beillesztése:
Ára: 5.000 Ft

Vendégkönyv:
Ára: 5.000 Ft


TARTALOM FELTÖLTÉS:

Ha az ügyfél igényli, az elkészült honlapot feltöltjük induló tartalommal. Ezt minden
esetben az ügyfél által rendelkezésünkre bocsátott szöveges dokumentumok, képek, - esetleg
a korábbi honlapon lévő adatok alapján végezzük.
Ára: 500 Ft/oldal

Automatizált hírlevél rendszer
Automatikusan kezeli a fel és leíratkozásokat, naprakész lista, körlevélküldési lehetőség, stb.
Ára: 10 000 Ft

Egyéb kiegészítő design elemek

Mozgó elemek az oldalba építve:
Pl.: a fejlécben váltakozó képek-szövegek, flash intro, mozgó logo, stb.
A díjazás mértéke függ az animáció bonyolultságától, külön egyeztetést igényel!

További speciális igények:
Minden egyéb egyedi igény (pl. apróhirdetési, ingatlanközvetítői, közösségi portál, fórum, blog, egyedi Google térkép, eseménynaptár, videó beágyazása
Egyedi megállapodás alapján

FIGYELEM!

A fentebb felsorolt, ill. a későbbiekben létrejövő megállapodásban szereplő végleges vállalási árak MINDEN ESETBEN, max. 10 (A/4-es oldal) írott szöveg, max. 20 db fotó, webáruház esetén 10 db termék (a megrendelő által rendelkezésre bocsátott) feltöltését foglalja magába. Az ezen túli mennyiség listaárait lásd alább, ill. egyedi megállapodás tárgyát képezi.

Listaáraink:

 • Szerkesztett szöveges-képes dokumentumok weboldalba (html) történő beillesztése: 1000 Ft+Áfa/A4-es oldal
 • Táblázatszerkesztés (függetlenül attól, hogy a táblázatot a megrendelő már létrehozta word, vagy excell dokumentumban): 5000 Ft+Áfa/A4-es oldal
 • Szerkesztett szöveges dokumentumok PDF formátumban történő feltöltése korlátlan oldal számban: ingyenes (alapárban)
 • Fotók szerkesztése és feltöltése: 300 Ft/db

Jellemző, komplett vállalási áraink

Természetesen a vállalási árainkat a gyakorlat során számtalan tényező, pl. a megrendelő egyedi, speciális igényei jelentősen módosíthatják mindkét irányba, ezért áraink csak tájékoztató jellegűek. A "full extrás" megrendeléseink esetén pl. jelentős kedvezményt adunk és jóval alacsonyabb lesz az ár, mintha az egyes alkotóelemek listaárait összeadnánk.
Mindenesetre elmondható, hogy a jobbára kis és közép vállalkozói szférából érkező megrendeléseink jelentős része 80 és 200 ezer Ft közötti összegből készül el.

 

Weboldal készítés árak, áttekintő táblázat

Webhosting 12 000 Ft/év
Weboldal tartalomkezelő rendszerrel (CMS),
választható, ingyenes alap desig-nal
80 000 Ft
Weboldal design, fizetős sablon gyűjteményből 20 000 Ft
Egyedi weboldal design 50 000 Ft
Webáruház 40 000 Ft
Fotó galéria 10 000 Ft
Több nyelv kezelő modul 20 000 Ft/nyelv
Egyedi adatkérő űrlapok 10 000 Ft (tíz mezőig)
Skype hívogomb beépítése 5 000 Ft
Közösségi megosztás 5 000 Ft
Facebook rajongói box beillesztése 5 000 Ft
Vendégkönyv 5 000 Ft
Cimkefelhő 10 000 Ft

 

Csodaszer a kis és középvállalkozások számára a válság túléléséhez?

Csodaszer nincs! Aki ilyet ígér az valótlant állít! Van viszont egy módszer, egy olyan eszköztár, melyet ha elsajátít és következetesen alkalmaz a mindennapok során, akkor garantáltan nem Ön lesz az első aki becsődől, sőt jó esélye lesz arra, hogy a gazdasági válságot megerősödve éli túl. Ezen eszközök együttesét online marketingnek hívják. Ha regisztrál kurzusunkra akkor heti rendszerességgel küldjük Önnek távoktató kurzusunk tananyagát. Persze ne valami száraz elméleti információkra gondoljon, hanem olyan gyakorlati életből szerzett tapasztalatokra melyek segítségégével az elmúlt évek során számtalan kisvállalkozást indítottunk el a sikeres internetes kereskedelem útján. Az internetes kereskedelem alatt ne feltétlenül webáruházra gondoljon. Megtanítjuk arra, hogy hogyan érheti el azt, hogy weboldalát könnyen megtalálják az interneten, és ha már megérkezett oldalára az óhajtott látogató, lehetőség szerint előbb-utóbb vásároljon is Öntöl valamit. Higgye el nincs más út! Ráadásul ............

..... mindez Önnek egyetlen fillérjébe sem kerül! Mindössze annyi a teendője, hogy regisztrál online marketing kurzusunkra.

Név : *
Email : *

 

FONTOS!!!!

Ha néhány percen, de maximum egy órán belül nem kapja meg visszaigazoló email-ünket, akkor lehet, hogy az Ön szolgáltatója valamilyen oknál fogva kiszűrte levelünket és nem továbbította Önnek. Ebben az esetben, ha van másik e-mail címe próbáljon meg azzal regisztrálni.

 

Csodaszer a kis és középvállalkozások számára a válság túléléséhez?

Tapasztalataink szerint ez az a szegmens amely leginkább igényli (még ha nem is mindig tud róla) a költséghatékony reklám-marketinget. Ezek a cégek, vállalkozások azok melyek kis költségvetéssel rendelkeznek, ugyanakkor a legtöbb esetben olyan hiányosságokkal küszködnek melyek súlyos anyagi veszteséget okoznak. Másképpen fogalmazva, ha jól bánnának a reklám-marketinggel, sokkal nagyobb lenne az árbevételük. És koránt sem csak pénz kérdése. Sőt. Két jellemző példa. A kis és közepes vállalkozásoknál gyakran még az sem tisztázott, hogy kinek a feladata az interneten vagy telefonon érkező érdeklődők tájékoztatása. A másik. Szinte mindennapos, hogy cégek a hagyományos médiában jelentős költséggel hirdetnek egy akciót, de a weboldalukon egyetlen sor információ nem található erről.

Az internet talán napjaink legdinamikusabban fejlődő iparága, hihetetlen iramban nő a felhasználók és az elérhető tartalmak száma is. A világháló az élet számtalan területét alakította át az elmúlt évek során, de ez még valószínűleg csak a kezdet, a jövő bizonyára még nagyon sok meglepetést tartogat az emberiség számára.

Az internet az életünk szinte minden területét átszövi, legyünk egyszerű felhasználók akik a hálón böngészve vásárolunk, hivatali ügyet intézünk, tanulunk vagy csak szórakozunk, esetleg egy vállalkozás tulajdonosaként az internet az értékesítési tevékenységünk elengedhetetlen része.
Mind eközben kevesen gondolnak arra, hogy minek köszönhető, hogy az információk elképesztően hatalmas kínálatában jó esetben a böngésző rábukkan arra amit keres, a webáruház kínálatára pedig elegendő vásárló érkezik. Csak Magyarországon sok millióra tehető az üzleti célú weboldalak száma. Manapság persze már nemcsak a vállalkozásoknak, intézményeknek, szervezeteknek, hivataloknak van weblapja, hanem a magánszemélyek hobbi oldalai is duzzasztják az amúgy is bőséges kínálatot.

A laikus internetezők nemigen látják át a világháló működési mechanizmusát, azt azonban szinte mindenki tudja, hogy ha valamilyen őt érdeklő tartalmat keres, akkor beírja a keresőbe az adott szót vagy szavakat. Ez a kereső hazánkban az esetek több mint kilencven százalékában a Google. Ez az oka annak, hogy ha keresésről beszélek akkor kizárólag Google-re fogok hivatkozni ezután.
Az könnyen belátható, ha nem lennének keresők akkor nagyságrendekkel szűkebb keretek között barangolhatnánk a hálón, az egyes tartalmak, oldalak között. Ebben az esetben csak úgy juthatnánk el egy adott oldalra ha ismernénk a címét (url) vagy az oldalakon elhelyezett linkek segítségével. Ez bizony nem ugyanaz mint amikor beírjuk a keresőbe a keresett szót és a Google találatok százezreit, millióit kínálja fel, és akkor még csak a magyar nyelvterületről beszélünk.

Referenciáink

Referenciáink

 • www.aranyhaletterem-szeged.hu
 • www.arizonamps.hu
 • www.algyoihalaszcsarda.hu
 • www.elzett-certa.hu
 • www.fehertoihalaszcsarda.hu
 • www.prominens.hu
 • www.stihl-viking-honda.hu
 • www.entra-sys.hu

Referenciáink

 • www.fakturaduo.hu
 • www.monaco-klima.hu
 • www.illespanzio-vadaszetterem.hu
 • www.iparoscentrum-szeged.hu
 • www.erdogep.hu
 • www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu
 • www.kiskorossyhalaszcsarda.hu
 • www.video-kepeslap.hu
© 2020 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Keresés

Hívjon most!

 

 

A varázsszó: RESZPONZÍV, vagyis mobilbarát weboldal!
A látogatok több mint fele mobilon látogatja meg honlapját.
Ha nem mobilbarát, akkkor valószínűleg azonnal távoznak.
Kérje ajánlatunkat!