1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Panasonic HDC-Z10000 3D kamera kifogástalan állapotban eladó - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Panasonic HDC-Z10000 3D kamera első tulajdonostól eladó. Keveset használt, szinte újszerű, állapotú, karc, kopás, hibamentes, magyar menüs kamerámtól megválni készülök. Pontos technikai specifikáció lentebb elérhető. A lényeg tömören: 3D, full HD, két SD kártya foglalat, XLR hang blokk. Két akkuval, szemüveg nélküli 3D LCD kijelző.

420 000 Ft

Tel.: 06 30 9289 390

 

Beépített ikerobjektíves 2D/3D-kamkorder, amely igazoltan kompatibilis az AVCHD 3D/Progresszív szabvánnyal. A készülék mind két-, mind háromdimenziós filmezés esetén lélegzetelállító képminõséget, professzionális felhasználáshoz manuális mûködtetést és megalkuvásmentes hangminõséget kínál.

A HDC-Z10000 mind minõség, mind ár tekintetében áthidalja a szakadékot az amatõr és a professzionális felhasználók között, így ideális eszköz a filmezéshez például fiatal mûvészeknek és filmeseknek, vagy bárkinek, aki televíziós minõségû videofelvételeket szeretne készíteni.

A Panasonic egyedülálló, fejlett Dupla 3MOS-rendszere két 3MOS-érzékelõt tartalmaz, amelyek 6,57 millió pixeles valós felbontásukkal2 2D-ben és 3D-ben egyaránt gondoskodnak a színek és a részletek különleges reprodukciójáról, valamint a kép kiváló minõségû rögzítésérõl. A két nagy átmérõjû F1,5-es objektív pedig egymástól függetlenül, a bal, illetve a jobb oldalon helyezkedik el, és kamkorderek közt elsõként Nano Surface Coating bevonattal rendelkezik, amely – jelentõs mértékben csökkentve a szellemképesedést és a becsillanást – kristálytiszta képalkotást eredményez.

Kompakt méretének köszönhetõen a készülék könnyen hordozható és rendkívül rugalmas használatot tesz lehetõvé, amely a továbbfejlesztett manuális funkciók – mint például a zoom, a fókusz és blende szabályozása, s ezáltal a kívánt hatás precíz beállítására szolgáló három külön gyûrû – révén a professzionális igényeket is kielégíti. Az Intelligent Auto (iA) funkció és az erõteljes új képstabilizáló, a HYBRID O.I.S+3 még menet közben is gyönyörû és stabil felvételek készítését teszi lehetõvé.

A sokoldalú ikerobjektív számtalan felvételkészítési szituációban használható, a 32 mm-es4 nagylátószögtõl (2D-felvétel esetén 29,8 mm5) a 10-szeres optikai zoomig (2D-felvétel esetén 12-szeres, Intelligens Zoommal 23-szoros). Ez jelentõs mértékben bõvíti a felhasználási lehetõségeket, a szûk helyen történõ felvételkészítéstõl egészen olyan szituációkig, amikor a téma és a kamera nagyon távol helyezkedik el egymástól.

A kamkorderrel készített Full HD 3D-kép minõsége egyedülálló, ráadásul a 3MOS-rendszer 2D-ben is felkínálja ugyanazokat az effektusokat, precíz és éles képminõséget hozva létre a progresszív felvétel mellett. Gyenge megvilágítás esetén különösen megmutatkoznak az ikerobjektív képességei, nagy fényerejû, minimális képzajtartalmú felvételek készítését téve lehetõvé a felhasználó számára.

Az újonnan kifejlesztett, ultranagy sebességû Crystal Engine Pro II képfeldolgozónak köszönhetõen, amely nagyobb felbontást és zajcsökkentést valósít meg, még az apró részleteket tartalmazó felületeken is optimális Full HD képminõség érhetõ el. Ugyanilyen teljesítmény áll rendelkezésre 2D-ben is, Full HD 1920 x 1080-as felbontással és 50p képrögzítéssel.

A Dolby Digital 5.1 csatornás térhang-, illetve a kétcsatornás sztereó hangrögzítéshez beépített mikrofon áll rendelkezésre, de a HDC-Z10000 ezenkívül két XLR-audiobemenettel is rendelkezik 48 V-os fantomtáppal ellátva, amelyek külsõ mikrofon csatlakoztatását is lehetõvé teszik. Az eredmény: tiszta hangfelvételek minimális zajtartalommal.

3D-makró üzemmódban a kamkorder az iparág legjobb6 közelképeit készíti mintegy 45 cm-rõl – amely 2D-felvétel esetén kb. 3,5 cm-nek felel meg – úgy, hogy közben fenntartja az ikerobjektívhez szükséges, 32 mm-es nagylátószögnek megfelelõ7 látómezõt, és olyan háromdimenziós képet örökít meg tiszta részletességgel például virágokról, kisállatokról vagy ékszerekrõl, amilyet hagyományos módon nagyon nehéz lenne.

A HDC-Z10000 természetesen a 2D területén is kiváló teljesítményt nyújt, ezért nélkülözhetetlen eszköz lehet a helyszíni tartalomkészítésében. A hangminõség magas színvonalú professzionális funkciói, valamint az LCD-monitorral és elektronikus képkeresõvel támogatott manuális mûködtetés révén a HDC-Z10000 csúcskategóriás lehetõségeket kínál a félprofesszionális felhasználóknak.

PR, reklám, referencia film készítés

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.44 (8 Votes)
PR, reklám, referencia film készítés - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Videó felvétel készítés - PR, reklám, referencia film (Szeged - Budapest - Makó - Hódmezővásárhely)

 

Tisztelt érdeklődő/ajánlatkérő!

Kérjük, hogy az ajánlatkérés elküldése előtt válaszoljon minél részletesebben az alábbi kérédsekre (mindkét fél érdeke a pontos igényfelmérés). Minél pontosabban fogalmazza meg a kérdésekre adandó igényeket/válaszokat, annál pontosabb és reálisabb árajánlatot tudunk adni. Minél több a bizonytalansági tényező, annál nagyobb biztonsági rátartást fog tartalmazni az árajánlatunk.

Videó ajánlatkérés

Csak hivatalos ellen árajánlatra van szüksége pályázathoz? (Hivatalos, pályázat álló árajánlat pontos, tételes költségvetéssel 15 000 Ft. Ha elnyerjük a megbízás az összeget betudjuk a szolgáltatás árába.) FONTOS! A kitöltött ajánlatkérésekre természetesen pontos, vagy a bizonytalansági tényezők függvényében közelítőleges vállalási díjat adunk meg, külön költség nélkül.
Csak árajánlatra van szüksége?(*)
Invalid Input

Felvétel vagy élő közvetítés?(*)
Invalid Input

Felvétel helyszíne/helyszínei(*)
Invalid Input

Felvétel tervezett, hozzávetőleges időpontja/időpontjai (Ha még bizonytalan, írja, hogy nem tudja)(*)
Invalid Input

A forgatás becsült időtartama(*)
Invalid Input

A kész, szerkesztett videók átadásának tervezett végső időpontja(*)
Invalid Input

A videók jellege(*)

Invalid Input

A videó(k) szerkesztett hosszúsága (kb)(*)
Invalid Input

Van-e forgatókönyvük, hozzávetőleges elképzelésük a videó/videók tartalmáról?(*)
Invalid Input

Ki biztosítja a felvételekhez szükséges feltételeket? (helyszín, szereplők, engedélyek, stb)(*)
Invalid Input

Ha szükség van a videók alatt hangalámondásra (narráció), feliratra, ki biztosítja a megírt szöveget?(*)
Invalid Input

Hány nyelvű feliratra, hangra van szüksége?(*)
Invalid Input

A videó/videók alatt szeretnének-e zenei aláfestést? (Youtube hangkönyvtár ingyenes, fizetős stock background music, ismert zenék (utóbbi nyilvános közlés esetén jogellenes))
Aláfestő zenével kapcsolatos igény(*)
Invalid Input

HD vagy 4K (UHD) minőségű videókat szeretnének (4K magasabb minőség +30% felár)
Invalid Input

Kapcsolattartó adatai
Név(*)
Invalid Input

Telefonszám(*)
Invalid Input

e-mail(*)
Invalid Input

Üzenet
Invalid Input

Fájl (pdf, doc) feltöltése (max 1Mb)
Invalid Input

Pipálja ki, ha ...(*)
Pipálja ki, fogadja el az adatvédelmi irányelveinket!

Nem vagyok robot!(*)
Invalid Input

Irodánk több mint két évtizedes televíziós gyakorlattal és korszerű, digitális technikai háttérrel rendelkezik a reklám, PR, referencia film gyártás területén. Fő, de nem kizárólagos tevékenységi területünk Szeged és Budapest.
A forgatókönyv írástól az elkészült produkció televíziókban történő sugárzásig vagy az internetes publikációig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Referenciáink jelentős részét televízió műsorok, reklámszpotok és PR, referencia filmek, videók alkotják.
Új távlatokat nyitott meg a telvíziózásban, a videófelvételkészítésben néhány éve a HD, majd a közelmúltban megjelenő 4K (UHD) vagyis a nagy felbontású videófelvételkészítés és sugárzás megjenése és elterjedése. Az íly módon készült videók már a weben is kiválóan alkalmazhatóak, mint alábbiakban Ön is meggyőződhet róla.
A HD, 4K (UHD) videók tökéletes professzionalizmusról tanúskodnak és a nézőben igen szuggesztív hatást keltenek, tehát sokkal meggyőzöbbek egy termék, egy szolgáltatás kínálata vagy egy vállalkozás bemutatása során.

4K (UHD) videófelvétel készítés

A 4K vagy UHD, Ultra HD videó felbontása és képminősége négyszer jobb a full HD videónál!!

3D Full HD videó felvételek készítése és kamera bérbeadás

Légi felvételek drón segítségével

 

 

Egy kép többet ér ezer szónál. Hát még egy videó!

A Full HD vagy 4K videó a vizuális prezentáció csúcsa, már a weben is

Tudományos kutatások bizonyították hogy a mozgókép a leghatékonyabb reklám-marketing eszköz (különösen ha az kiváló minőségű, professzionális videó).
Két héten belül az Ön weboldalán is lehet ilyen HD videó. Ne habozzon, vegy fel velünk a kapcsolatot!

 

Ízelítő munkáinkból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További referenciáink:

http://www.youtube.com/kontraszt

http://www.vimeo.com/user3160042/videos

 

Áraink:

 • Reklám szpot gyártás (15-60 mp) 30 000 Ft + Áfá-tól
  (A gyártási költség tartalmazza az anyag DVD-n történő átadását és a Youtube-ra való feltöltését és a megrendelő webolába történő beágyazását. Televízióműsorainkban (Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin - Szegedi Városi Televízió - Makói Városi Televízió) való vetítése külön megegyezés tárgyát képezi.)
 • PR film, reklám riport (3-10 perc) 100 000 Ft-tól
  (A gyártási költség tartalmazza az anyag DVD-n történő átadását és a Youtube-ra való feltöltését és a megrendelő webolába történő beágyazását.)

Az árak csak tájékoztató jellegűek, hisz a költségek erősen függenek a konkrét megrendeléstől, az utazás, a forgatási idő, egyéb speciális igények, pl. statiszták, profi közreműködők, különleges technikai igények, stb.

 

További tevékenységeink

 • fotózás
 • reklám, referencia, PR szöveg írás
 • forgatókönyv írás
 • Főcímgyártás
 • PR, reklámfilm, és reklámriport gyártás
 • Oktatató és referenciafilm készítés
  (forgatókönyv és szövegírással, több nyelven, fordítással is)
 • Televízió műsor készítés (televíziós tevékenységünk: Kontraszt, Törzsasztal)
 • konferenciák, előadások, szemináriumok, céges rendezvények rögzítése, archiválása DVD-re
 • Légi felvételek, drón felvételek
 • Műsoros DVD készítése
 • Digitális adathordozók (CD, DVD) sokszorosítása (csak jogtiszta forrásból)
 • Fotókból készűlt slide show-k (látványos mozgóvideók), videó prezentációk készítése
 • Videó előkészítése és elhelyezése weboldalakon

Referenciáink

Referenciáink

 • www.aranyhaletterem-szeged.hu
 • www.arizonamps.hu
 • www.algyoihalaszcsarda.hu
 • www.elzett-certa.hu
 • www.fehertoihalaszcsarda.hu
 • www.prominens.hu
 • www.stihl-viking-honda.hu
 • www.entra-sys.hu

Referenciáink

 • www.fakturaduo.hu
 • www.monaco-klima.hu
 • www.illespanzio-vadaszetterem.hu
 • www.iparoscentrum-szeged.hu
 • www.erdogep.hu
 • www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu
 • www.kiskorossyhalaszcsarda.hu
 • www.video-kepeslap.hu
© 2022 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Keresés

Hívjon most!