Magunkról

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (3 Votes)
Magunkról - 3.3 out of 5 based on 3 votes

PR, reklám, referenciafilm, videófelvétel, DVD

A szegedi székhelyű Kontraszt Web és Videóstudió (cégtulajdonos: Horváth Zoltán egyéni vállalkozó) 1997 óta foglalkozik televízió műsorok, reklám, referencia és PR filmek gyártásával, 2003 óta pedig weblapkészítéssel, online marketing tevékenységgel. Legfontosabb alapelveink a gyorsaság, a szakszerűség, pontosság, amelyek vállalkozásunk egész tevékenységét jellemzik. Referenciáink között meg kell említsük azokat a televíziós sorozatokat melyek bemutatásra kerültek a helyi televíziók mellett az országos csatornákon is, mint a Kontraszt, az érdekes embereket bemutató riportfilm sorozat, vagy a Törzsasztal Borászati, Gasztronómiai és Életstílus magazin.
Az elmúlt évek során több nagy lélegzetvételű referencia- és PR filmet készítettünk, nem beszélve a reklám szpotok sokaságáról, amelyeket elsősorban helyi cégek megrendelésére készítettünk. Ügyfeleink között tarthatjuk számon többek között a Hungária Biztosítót, az Emitel Rt-t, a Dégáz Rt-t, a Gyermely Rt-t, ahogyan a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Pincészetet, valamint a Vylyan Pincészetet is. Kiemelkedő jártasságot szereztünk az idegenforgalom, a vendéglátás és a borászat területén.

Horváth Zoltán szerkesztő, operatőr, webmester Törzsasztal című, havonta jelentkező hatvan perces borászati és gasztronómiai magazinunk bemutatkozási, illetve hirdetési lehetőséget biztosít a vendéglátásban érdekelt vállalkozások (borászatok, pincészetek, éttermek, szállodák, panziók) mellett minden olyan cégnek, amelyek szeretnék megszólítani potenciális ügyfeleiket egy népszerű és színvonalas médián keresztül. (2007 augusztusában érkeztünk századik adásunkhoz).
A Törzsasztal Borászati, Gasztronómiai és Idegenforgalmi Magazin 2000 júniusa óta látható a szegedi Telin Televízión. A műsorban a főszerepet a borászat, a gasztronómia, a vendéglátás és a receptek játszák. A műsor Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Makón, Békéscsabán és Kiskunhalason látható a helyi televíziókban. A műsor készítői bejárták a hazai borvidékek jelentős részét (Villány - Siklós, Eger, Mátraalja, Balaton környéke, Tokaj Hegyalja, Szekszárd) és riportfilmet készítettek számtalan kitűnő pincészetben, a sztárborászok többségével. Az ország számtalan neves vendéglátóhelye is megjelent már a műsorban, melyek  kiváló szakácsaik révén legfinomabb fogásaikat ismertették meg az ínyencekkel.

Az inteneten (www.torzsasztal.com)

Televízió műsorunk sikerére alapozva és a készítése során felhalmozódott ismeret és információs anyagára alapozva 2005-ben elindítottuk a www.torzsasztal.com borászati, gasztronómiai és idegenforgalmi portálunkat. Több mint 200 riportvideó, több száz oldal információ, több ezer kiváló minőségű fotó, havi kb. 20 ezer látogató, 4000 hírlevél olvasó. Ezek a portál legfontosabb paraméterei.

Weblapkészítés, online marketing

Közel két évtizedes média praxisunkra a teljes körű internetes szolgáltatás tette fel a koronát. Előnyünk más webstúdiókkal szemben hogy a sok éves televíziós újságírói, szerkesztői gyakorlatunk, kiegészülve reklám-marketing gyakorlati és elméleti jártassággal sokkal hatékonyabban képes az interneten is képviselni megbízóink üzleti szempontjait és érdekeit.

Online Marketing - weblapkészítés, weboldal üzemeltetés, tanácsadás

Vállalkozásunk a kezdetektől a kis és közepes vállalkozások reklám-marketing igényeinek kiszolgálására szakosodott. Tapasztalataink szerint éppen ez az a szegmens, amely leginkább igényli (még ha nem is mindig tud róla) a költséghatékony reklám-marketinget. Ezek a cégek, vállalkozások azok melyek kis költségvetéssel rendelkeznek, ugyanakkor a legtöbb esetben olyan hiányosságok vannak, melyek súlyos anyagi veszteséget okoznak. Másképpen fogalmazva, ha jól bánnának a reklám-marketinggel, sokkal nagyobb lenne az árbevételük. És koránt sem csak pénz kérdése. Sőt. Két jellemző példa. A kis és közepes vállalkozásoknál gyakran még az sem tisztázott hogy kinek a feladata, az interneten vagy telefonon érkező érdeklődők tájékoztatása. A másik. Szinte mindennapos, hogy cégek a hagyományos médiában jelentős költséggel hirdetnek egy akciót, de a weboldalukon egyetlen sor információ nem található erről. Tevékenységünk messze túlmutat a klasszikus weblapkészítésen és karbantartáson. Tevékenységünkkel igyekszünk kialakítani és meghonosítani egy ügyfél, vásárlóközpontú szemléletet. A hagyományos médiában egyre nagyobb öszegekkel lehet ugyanazt a hatást elérni. A vásárlók egyre inkább az internetre hagyatkoznak amikor információt akarnak szerezni egy termékről vagy szolgáltatásról. Egy jó weblapra a téma iránt érdeklődők legalább fele eljut. Gondoljunk bele, ha egy adott napon 600 magyar étkezőasztal után érdeklődik a keresőkben vagy különféle linkgyűjteményben akkor jó esetben legalább háromszázan eljutnak a kereskedő oldalára. 300 potenciális vásárló melyből jobb esetben akár 30 vásárlás is lehet, de a hazai általános gyakorlat ennél jóval roszabb. Miért? Nyilván az oldal tartalma nem győzi meg a látogatót arról, hogy neki ott kellene vásárolni. Nos, mi azon dolgozunk, hogy ügyfeleinkkel ne ez történjen. Győződjenek meg erről a főoldalon található referencia oldalainkra látogatva.

 

Referenciáink

  • www.aranyhaletterem-szeged.hu
  • www.arizonamps.hu
  • www.algyoihalaszcsarda.hu
  • www.elzett-certa.hu
  • www.fehertoihalaszcsarda.hu
  • www.prominens.hu
  • www.stihl-viking-honda.hu
  • www.entra-sys.hu
  • www.merlegspecialista.hu

Referenciáink

© 2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Keresés

Hívjon most!