REFERENCIÁINK

Kontraszt Produkciós Iroda

Horváth Zoltán egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Lomnici u. 41.
Tel.: 30/9289-390
e-mail: info@kontraszt.com

Ügyfeleink írták rólunk

Referenciáink a teljesség igénye nélkül

Az alábbi weboldalakat irodánk készítette, vagy optimalizálta és üzemelteti.

Gyors tetőfedők - tetőfedés, bádogozás, terasz, gépkocsi beálló készítés Szegeden, Csongrád megyében

Colibri Cream (Budapest)

Color Bling Glasses - Colorlite color blind glasses are scientifically proven to help see colors

Elektromos robogók (Hódmezővásárhely)

Erdőgépker Kft. (Hódmezővásárhely)

GALA hajók (Hódmezővásárhely)

Fehértói Halászcsárda (Szeged)

Faktúra Duó Faipari Kft. (Szeged)

Hakkipilke tűzifa készítő automaták (Hódmezővásárhely)

Karcher Center Snooker Clean (Hódmezővásárhely)

Illés Hotel - Stüszi Vadász Étterem (Szeged)

Kiskőrössy Halászcsárda (Szeged)

LINHAI quadok (Hódmezővásárhely)

Mérlegbolt (Hódmezővásárhely)

Mobil mérlegek (Hódmezővásárhely)

Monaco Klíma (Szeged)

Preventiv Pont (Szeged)

Sun City Brix (Szeged)

Color Blind Glasses - Colorlite

TGB quad (Hódmezővásárhely)

Algyői Halászcsárda (Algyő)

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin

Csepeli Kajak Kenu Egyesület

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin

Messenger üzenetküldő

Referencia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (6 Votes)
Referencia - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Ajánlások 

Ügyfeleink írják rólunk

Rosszkedv, beletörődés, panaszkodás? Vagy inkább folyamatosan megújuló lendület, kreativitás, szorgalom és megbízhatóság? Az egyik emberbe "gyárilag" az első mondatban felsoroltakat építették be, (és sajnos nem is tesz ellene...), a másikat meg úgy teremtették (lásd: második mondat), hogy a legnehezebb helyzetekből is kivágja magát, bízzon erejében, ötleteiben és a tisztességgel elvégzett munkájában, de még arra is maradjon ereje, hogy másokat segítsen. Hogy kit szeretnek jobban? Azt hiszem, ez nem is lehet kérdés. Így aztán az sem: Horváth Zoli nem csupán ismerősöm, hanem barátom is. Mert rá a második mondatban foglaltak igazak. Több mint húsz éve ismerem, azóta tudom. És biztosra veszem, húsz év múlva sem kell esetében azt a bizonyos második mondatot átfogalmazni.

Dr. Bátyi Zoltán író-újságíró (Szeged)


Henize Raktártechnikai Kft.

A Henize Raktártechnikai Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, ezzel a névvel azonban csak kb. két hónapja (2008 július) jelentünk meg a piacon. Pontosan akkor amikor elkészült új weboldalunk melyet a Kontraszt Web és Videó Stúdióval készítettünk. Igen, készítettünk és nem készíttettünk. Nem véletlen a többes szám, hisz a webstúdió vezetője Horváth Zoltán már az elején figyelmeztetett, hogy nemcsak sokba fog kerülni weboldalunk, de nekem, nekünk is sokat kell dolgoznunk rajta. Először kicsit elbizonytalanodtam, hogy jó helyen járok-e, de később kiderült, hogy egy jó weblappal bizony a megbízónak is sok munkája akad. De kanyarodjunk vissza az elejéhez. Cégemnek már korábban is volt weboldala, hatása azonban semmi. Szerencsére ebből nem arra a gyakori és téves következtetésre jutottam, hogy egy weboldal csak arra jó, hogy elmondhassam magunkról, hogy van weboldalunk. Hallottam ugyanis arról, hogy létezik keresőmarketing, keresőoptimalizálás és, hogy lehet befolyásolni a keresőkben való helyezésünket. Ajtó szomszédunk egy neves reklámstúdió, akik többek között gyönyörű weboldalakat készítenek. Megkérdeztem a cég munkatársát, hogy keresőoptimalizálást vállalnak-e és, hogy az általuk készített weboldaltól mit várhatok. A válasz nem volt túlságosan meggyőző, így az interneten rákerestem a szegedi webstúdiókra. Nem lehetett nem észre venni, hogy a Kontraszt Web Stúdió a Google első oldalán jelent meg és az oldalukon elég meggyőzően bizonyították a témában való jártasságukat. Őket bíztam meg a munka elvégzésével. A látványos eredményeket legalább fél évre ígérték, bár az elkészült weboldal tartalomgazdagsága, kezelhetősége, az alaposság és a sok egyedi ötlet, tanács már az első hetekben meggyőzött döntésem helyességéről. Aztán eltelt az első két hónap és a vártnál lényegesen jobb eredményeket értünk el vadonatúj honlapunkkal. A Google-ben már elég jól szereplünk, de ez az alapjárati fordulatszám máris hozott több mint harminc nagyon komoly érdeklődőt és nyolc konkrét üzletet. Tehát a weboldal ára már az első két hónapban megtérült. Remélem még ezután jön a java. Az elmúlt évek során sok üzletkötővel próbálkoztunk. Sajnos nem találtuk meg az igazit. Egyébként egy üzletkötő havonta minimum fél millió forintba kerül. Még ha kiemelkedően jól is végzi munkáját egy hónapban maximum 50 potenciális ügyfelet képes személyesen megkeresni. Weboldalunk már az első két hónapban hozza az ezer látógató/hónapot. A számok azt hiszem önmagukért beszélnek.

Bulla Vilmos
Szeged, 2008. augusztus 28.

 

Vagy ügyfelünk weboldaláról írták

A Szépművészeti Múzeum által kiadott, rangos múzeumi folyóiratban, a Múzeum Café-ban jelent meg a következő kritika a Móra Ferenc Múzeum honlapjáról (http://www.mfm.u-szeged.hu) melyet irodánk készített.

"Mint egy mediterrán utca, olyan a szegedi Móra Ferenc Múzeum (képünkön) tavaly év végén elkészült websiteja. A szomszédok átkiabálnak, színes szőnyegek száradnak az ablakokban, munka van, nyüzsgés, élet, lélegzik, mozog az egész. A mozgás szó szerint értendő, hiszen a fejlécen található szép múzeumfotón "köpköd" a szökőkút (no meg lesz szó a videók sokaságáról is.) Klasszikus, háromhasábos felosztás: balról a tartalom és a videók, jobbról a hírek sok-sok figyelemfelhívóan harsogó, szép képpel. Csinos külcsín, de semmi finomkodás, semmi pipiskedő művészkedés. Az újdonságokról RSS-ben is tájékoztatják az érdeklődőket (a hírekre és az időszaki kiállításokra külön is feliratkozhatunk,) találunk itt keresőt, a képek nagyíthatók, a cikkek nyomtathatók, van angol nyelvi fordítás, az olvasói visszacsatolást pedig vendégkönyv teszi lehetővé. A látvány élvezhető Linux alatt is, megkockáztatom: Firefoxon szebb is, mint Windows Internet Explorerrel nézve. A honlap a Csongrád megyei múzeumok gyűjtőblokk, Szeged mellett végig lehet böngészni Csongrád, Makó, Szentes kiálltóhelyeit külön-külön is, de az időszaki kiállítások egy oldalon is figyelemmel kísérhetők. Ugyanitt helyet kaptak még a hódmezővásárhelyi partnermúzeumok és az ópusztaszeri kihelyezett kiállítások is. A múzeumok ismertetőjében ott leljük a történetet, s a a gyűjtemények néhány jó minőségű fényképppel illusztrált bemutatását. ( A képek a Fotógaléria menüpont alól is megközelíthetőek, csak furcsamód itt nem engedik magukat kinagyítani.) Online is kereshető a könyvtári katalógus, a múzeum elektronikus formátumú múzeumi újsággal büszkélkedhet, a munkatársaknak természetesen saját e-mail címük van, a sajtóban megjelent híradások linkjeire kattintva azonnal képben lehetünk. Sajnos a kiadványok nem megrendelhetők, és jegyrendelésre sem találtam lehetőséget (ennek valószínűleg az az oka, hogy helyben mindig kapható.) Színvonalas, szép videók mutatják be az épületet, a kiállításokat, azok megnyitóját és az ásatásokat. (Az ásatások külön menüpontot is kaptak, - hiszen hagyományosan fontos szerepet töltenek be az itteni múzeumok életében, - ahol képekkel, térképekkel beszámolókkal dokumentálják a munkát az olvasók okulására.) Az információk korrektek, Google-térkép segíti a tájékozódást, az viszont nem derül ki, hogy sérült embertársaink bejuthatnak-e a múzeumokba, élvezni tudják-e a kiállításokat - csak az archívumban található felújítási anyagból sejthető, hogy igen. "Kérjük, ajánlja oldalunkat ismerőseinek" - díszeleg a felirat minden lap tetején. Íme megtörtént. "

Budapest, 2008 október

 

Egy rendhagyó ajánlás

Weblapot szeretnék...
( A weblapokról szabadon... )

A következő tanmesét ajánlom azoknak, akik most tervezik, hogy saját weboldalt készítsenek (készíttessenek). Továbbá a profi webes szakemberek számára is, hiszen ők ezen lemérhetik többlettudásukat ebben a témában. Engedjenek meg egy rövid bemutatkozást. Papdi Imre vagyok, a foglalkozásomra nézve agrármérnök (állattenyésztő menedzser), jelenleg a kereskedelemben dolgozom. A szakközépiskolát is mezőgazdasági szakközépiskolában végeztem, imádom az állatokat, jelenleg versenypostagalambokat és a kutyafajták közül a rövid szőrű normál tacskó fajtát tenyésztem.

Folytatás!

 

Irodánk által készített televíziós produkciók elemei, reklám, PR, referencia, riport és dokumentum filmek

Neves magyarországi borászok és pincészetek bemutatkozó riportjai:

Gere Attila villányi borász
Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet
Tiffán Ede villányi borász
Jekl Béla villányi borász
Bock József villányi borász
Németh Borház Keszthely
Tolcsva Bor Kft. Sajgó Pince Tolcsva
Disznókő Pincészet Tokaj
Garamvári Szőlőbirtok
Róth József villányi borász
Andreas Ebner mozsgói Borászata
Nyakas Pince - Malya Ernő
Molnár Tamás villányi borász
Árvay János pincészete Tokaj
Royal Tokaji Pincészet
Tokaj Hétszőlő Szőlőbirtok és Pincészet
Jásdi Pince - Csopak
Szent Anna Borház - Szőlősgyörök
Polgár Pince - Polgár Zoltán -Villány
Danubiana Pincészet Gyöngyös
Varsányi pince (Ker-coop) Verpelét
Kál-Vin Pincészet Köveskál
Lesence Pincészet
Szőke Mátyás borász Gyöngyöstarján
Simon Pince - Eger - Simon József borász
Lauder - Láng Pincészet - Kálmán Zsolt
Somodi Sándor ásotthalmi borász
Róthné Mészáros Ágnes pincészete - Bóly
Gál Tibor néhai egri borász
Thummerer Vilmos egri borász
Szőlőskert Rt. Nagyréde bemutatkozó riportfilmje
Varsányi Pincészet reklám szpot
Szende Gábor villányi borászata
Frittmann testvérek Soltvadkerti Pincészete
Gróf Degenfeld Pincészet és Kastély hotel

Borkostolók

Borkostoló a Degenfeld Pincéből
Borkostoló a Sajgó Pince Tokaji boraiból
Thummerer borkostoló
Bock borkóstoló - borajánló
Varsányi Pince borkóstoló - borajánló

Fesztiválok, rendezvények

Szegedi Borfesztivál 2005
Balatonalmádi Borfesztivál 2005
Nemzetközi Tiszai Halfesztivál 2005
Tokaj Reneszánsz 2002-es évjárat bemutató
Mestervacsora a Fehértói Halászcsárdában
Hansági Ferenc Szakközépiskola szalagavatója - 2006
A Vasvári Szalagavatóról készült videófilm
A Fehérasztal Lovagrendről készült videófilm
VIII. Hansági Ferenc Emlékversenyről - 2005.

Pálinka

Vasi Csaba kerékpárral a magyar pálinkafőzdékben
Szicsek Pálinka1
Szicsek Pálinka2

Frankóságok - Frank Sándor mesterszakács receptajánlója

Pórélevélbe göngyölt fogasfilé
Fogas roston zöldséges pennével
Filézett csirke parmezános bundában
Habos-mákos palacsinta meggymártással
Csirkemellfilé aszaltszilvás rokfort töltelékkel
Óriás túrógombóc
Karpaccso
Bárány kotlett
Tengeri halétel
Grill kacsamell
Süllő filé roston
Roston sült halak
Szögedi haltepertő
Egészben sült süllő
Parajjal töltött fogas
Szegedi halászlé
Szögedi halpaprikás
Káposztás harcsa
Lazacfilé
Grill báránycomb filé
Mandulás jércemell

Vadétel receptek:

Őzgerinc Mátyás király módra
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Vadkacsa sült
Karikába hajtott vaddisznó borda

Gasztro-folklór - Barta László az Algyői Halászcsárda tulajdonosának előadásai a gasztronómia különböző területeiről

Lautrec és az édes élet
Mikszáth az ízek birodalmában
Móra Ferenc és a gasztronómia
A paprika története 1.
A paprika története 2.
A spárga
Videófilm a fröccsről
Szüreti szokások és ételek
Pablo Ruiz Picasso
Pierre Aguste Renoir
A csárdák története
A hagyományos magyar disznótor
A híres magyar gulyás
A régmúlt kávéházai
Márton-napi libator
Karácsonyi népszokások
Gundel Károly és a gasztronómia
Gundel János és a gasztronómia
A cigányzenéről
Tiszai Halászat
A halételekről
A farsang
Krúdy Gyula
A levesekről 1. rész
Húsvéti népszokások
Látogatás Blaha Lujza konyhájába
A füstölés története

Sztárinterjúk

Riportfilm Esterházy Péter íróval
Riporfilm Havas Henrik neves újságíróval
Riportfilm Náray Erika színművésznővel
Riport Rókusfalvy Pál borász, média sztárral
BMZ Hungaryan Art Angel - Baji Miklós képzőművész
Rátgéber László portré film
Riportfilm Csuha Lajos szinművésszel
Riportfilm Székhelyi József színművésszel
Interjú Benke László mesterszakáccsal
Galkó Bence videó
Müller Juli videó
Janik László videó
Vágó István videó

Érdekes emberek, különös történetek

A magyar szamuráj - Polyák József hat danos, feketeöves karatemester
Riportfilm Etka Anyóról
Vári Gyula vadászpilóta
Szebeni András fotóművész
BMZ Hungaryan Art Angel - Baji Miklós képzőművész
Rátgéber László portré film

Útifilmek

Amerika

Los Angeles
Las Vegas, Grand Canyon
San Diego - San Fransisco
Miami - Orlando
New York
Washington DC
Magyarok Los Angelesben

Dél-Afrika

Riportfilm Dél-Afrikáról 1. rész
Riportfilm Dél-Afrikáról 2. rész
Riportfilm Dél-Afrikáról 3. rész
Riportfilm Dél-Afrikáról 4. rész

Vendéglátóhelyek, éttermek, panziók

Az Abigél Hotel és Étterem bemutatkozó riportja
A Fehértói Halászcsárda és Panzió bemutatkozó riportfilmje
A Kálmán Panzió és Étterem bemutatkozó riportfilmje
Szent Gellért Borház és Étterem bemutatkozó riportfilm
Stüszi Vadász Étterem

Antikvitás, hagyomány, tradíció, minőség

Riportfilm az antikvitásról1
Riportfilm az antikvitásról2
Riportfilm az antik bútorokról 1
Riportfilm az antik bútorokról 2
Festmények a Hanza Galériában
Aukció a Hanza Galéria szervezésében
Babarczi János kádármester

Referenciáink

  • www.aranyhaletterem-szeged.hu
  • www.arizonamps.hu
  • www.algyoihalaszcsarda.hu
  • www.elzett-certa.hu
  • www.fehertoihalaszcsarda.hu
  • www.prominens.hu
  • www.stihl-viking-honda.hu
  • www.entra-sys.hu
  • www.merlegspecialista.hu

Referenciáink

© 2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Keresés

Hívjon most!