REFERENCIÁINK

Kontraszt Produkciós Iroda

Horváth Zoltán egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Lomnici u. 41.
Tel.: 30/9289-390
e-mail: info@kontraszt.com

Ügyfeleink írták rólunk

Referenciáink a teljesség igénye nélkül

Az alábbi weboldalakat irodánk készítette, vagy optimalizálta és üzemelteti.

Gyors tetőfedők - tetőfedés, bádogozás, terasz, gépkocsi beálló készítés Szegeden, Csongrád megyében

Colibri Cream (Budapest)

Color Bling Glasses - Colorlite color blind glasses are scientifically proven to help see colors

Elektromos robogók (Hódmezővásárhely)

Erdőgépker Kft. (Hódmezővásárhely)

GALA hajók (Hódmezővásárhely)

Fehértói Halászcsárda (Szeged)

Faktúra Duó Faipari Kft. (Szeged)

Hakkipilke tűzifa készítő automaták (Hódmezővásárhely)

Karcher Center Snooker Clean (Hódmezővásárhely)

Illés Hotel - Stüszi Vadász Étterem (Szeged)

Kiskőrössy Halászcsárda (Szeged)

LINHAI quadok (Hódmezővásárhely)

Mérlegbolt (Hódmezővásárhely)

Mobil mérlegek (Hódmezővásárhely)

Monaco Klíma (Szeged)

Preventiv Pont (Szeged)

Sun City Brix (Szeged)

Color Blind Glasses - Colorlite

TGB quad (Hódmezővásárhely)

Algyői Halászcsárda (Algyő)

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin

Csepeli Kajak Kenu Egyesület

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin

Messenger üzenetküldő

Magunkról

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)
Magunkról - 5.0 out of 5 based on 1 vote

PR, reklám, referenciafilm, videófelvétel, DVD

A szegedi székhelyű Kontraszt Web és Videóstudió (cégtulajdonos: Horváth Zoltán egyéni vállalkozó) 1997 óta foglalkozik televízió műsorok, reklám, referencia és PR filmek gyártásával 2003 óta pedig weblapkészítéssel, online marketing tevékenységgel. Legfontosabb alapelveink a gyorsaság, a szakszerűség, pontosság, amelyek vállalkozásunk egész tevékenységét jellemzik. Referenciáik között meg kell említsük azokat a televíziós sorozatokat melyek bemutatásra kerültek a helyi televíziók mellett az országos csatornákon is, mint a Kontraszt, az érdekes embereket bemutató riportfilm sorozat, vagy a Törzsasztal Borászati, Gasztronómiai és Életstílus magazin.
Az elmúlt évek során több nagy lélegzetvételű referencia- és PR filmet készítettünk, nem beszélve a reklám szpotok sokaságáról, amelyeket elsősorban helyi cégek megrendelésére készítettünk. Ügyfeleink között tarthatjuk számon többek között a Hungária Biztosítót, az Emitel Rt-t, a Dégáz Rt-t, a Gyermely Rt-t, ahogyan a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Pincészetetet valamint a Vylyan Pincészetet is. Kiemelkedő jártasságot szereztünk az idegenforgalom, a vendéglátás és a borászat területén.

Online Marketing - weblapkészítés, weboldal üzemeltetés, tanácsadás

Vállalkozásunk a kezdetektől a kis és közepes vállalkozások reklám-marketing igényeinek kiszolgálására szakosodott. Tapasztalataink szerint éppen ez az a szegmens amely leginkább igényli (még ha nem is mindig tud róla) a költséghatékony reklám-marketinget. Ezek a cégek, vállalkozások azok melyek kis költségvetéssel rendelkeznek, ugyanakkor a legtöbb esetben olyan hiányosságokkal rendelkeznek melyek súlyos anyagi veszteséget okoznak. Másképpen fogalmazva, ha jól bánnának a reklám-marketinggel, sokkal nagyobb lenne az árbevételük. És koránt sem csak pénz kérdése. Sőt. Két jellemző példa. A kis és közepes vállalkozásoknál gyakran még az sem tisztázott hogy kinek a feladata, az interneten vagy telefonon érkező érdeklődők tájékoztatása. A másik. Szinte mindennapos hogy cégek a hagyományos médiában jelentős költséggel hirdetnek egy akciót, de a weboldalukon egyetlen sor információ nem található erről. Tevékenységünk messze túlmutat a klaszikus weblapkészítésen és karbantartáson. Tevékenységünkkel igyekszünk kialakítani és meghonosítani egy ügyfél, vásárlóközpontú szemléletet. A hagyományos médiában egyre nagyobb öszegekkel lehet ugyanazt a hatást elérni. A vásárlók egyre inkább az internetre hagyatkoznak amikor információt akarnak szerezni egy termékről vagy szolgáltatásról. Egy jó weblapra a téma iránt érdeklődők legalább fele ejut. Gondoljunk bele, ha egy adott napon 600 magyar étkezőasztal után érdeklődik a keresőkben vagy különféle linkgyűjteményben akkor jó esetben legalább háromszázan eljutnak a kereskedő oldalára. 300 potenciális vásárló melyből jobb esetben akár 30 vásárlás is lehet, de a hazai általános gyakorlat ennél jóval roszabb. Miért? Nyilván az oldal tartalma nem győzi meg a látogatót arról hogy neki ott kellene vásárolni. Nos mi azon dolgozunk hogy ügyfeleinkkel ne ez történjen. Győződjenek meg erről a főoldalon található referencia oldalainkra látogatva.

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin

A televízióban

Horváth ZoltánTörzsasztal című, havonta jelentkező hatvan perces borászati és gasztronómiai magazinunk bemutatkozási, illetve hirdetési lehetőséget biztosít a vendéglátásban érdekelt vállalkozások (borászatok, pincészetek, éttermek, szállodák, panziók) mellett minden olyan cégnek, amelyek szeretnék megszólítani potenciális ügyfeleiket egy népszerű és színvonalas médián keresztül. (2007 augusztusában érkeztünk századik adásunkhoz).
A Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai és Idegenforgalmi Magazin 2000 júniusa óta látható a szegedi Telin Televízión. A műsorban a főszerepet a borászat, a gasztronómia, a vendéglátás és a receptek játszák. A műsor Szegeden, Hódmezovásárhelyen, Makón, Békéscsabán és Kiskunhalason látható a helyi televíziókban. A műsor készítői bejárták a hazai borvidékek jelentős részét (Villány - Siklós, Eger, Mátraalja, Balaton környéke, Tokaj Hegyalja, Szekszárd) és riportfilmet készítettek számtalan kitűnő pincészetben, a sztárborászok többségével. Az ország számtalan neves vendéglátóhelye is megjelent már a műsorban, melyek  kiváló szakácsaik révén legfinomabb fogásaikat ismertették meg az ínyencekkel.

Az inteneten (www.torzsasztal.com)

Televízió műsorunk sikerére alapozva és a készítése során felhalmozódott ismeret és információs anyagára alapozva 2005-ben elindítottuk a www.torzsasztal.com borászati, gasztronómiai és idegenforgalmi portálunkat. Több mint 200 riportvideó, több száz oldal információ, több ezer kiváló minőségű fotó, havi kb. 20 ezer látogató, 4000 hírlevél olvasó. Ezek a portál legfontosabb paraméterei.

 

Weblapkészítés, online marketing

Közel két évtizedes média praxisunkra a teljes körű internetes szolgáltatás tette fel a koronát. Előnyünk más webstúdiókkal szemben hogy a sok éves televíziós újságírói, szerkesztői gyakorlatunk, kiegészülve reklám-marketing gyakorlati és elméleti jártassággal sokkal hatékonyabban képes az interneten is képviselni megbízóink üzleti szempontjait és érdekeit.

Referenciáink

  • www.aranyhaletterem-szeged.hu
  • www.arizonamps.hu
  • www.algyoihalaszcsarda.hu
  • www.elzett-certa.hu
  • www.fehertoihalaszcsarda.hu
  • www.prominens.hu
  • www.stihl-viking-honda.hu
  • www.entra-sys.hu
  • www.merlegspecialista.hu

Referenciáink

© 2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Keresés

Hívjon most!