1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)
Webáruház készítés bankkártyás fizetési modullal - 0.0 out of 5 based on 1 vote

Bankkártyás fizetési modul webáruházakba

Stabilizálja, növelje cége webes értékesítését, fogadja el az új technológiai kihívásokat, felejen meg az átalakulóban lévő vásárlói igényeknek bankkártyás fizetés segítségével.

Amit kínálunk, egy olyan lehetőség, amely akár egy nap alatt visszahozza az árát

A webes értékesítés hatékonyságát nagymértékben növeli, ha Ön a webáruházában bankkártyával is tud befizetéseket elfogadni! Ez nem csak az utólagos adminisztrációt csökkenti és hozza előre, mert automatizálni tudjuk a teljes folyamatot, hanem előre ki tudja szűrni a trükköző, "nem-fizetni" akaró vevőket.

Magyarországon jelenleg 3 bank: az OTP, a CIB és a K&H üzemeltet bankkártya elfogadó szerverközpontokat. Mi mindhárom bankkal kapcsolatban állva bankkártyás fizetési módot kínálunk a webáruházába és a nemzetközi Paypal rendszereket is támogatjuk.
További bankfüggetlen bankkártya elfogadórendszereket is webáruházába tudunk integrálni. (pl. Barion)

Webáruház készítés

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (10 Votes)
Webáruház készítés - 4.5 out of 5 based on 10 votes

Webáruház készítés 250 000 Ft-tól

 

Tudja, hogy mi a különbség egy olcsó és egy drága weboldal, webáruház között? Általában az, ami egy olcsó és egy drága autó között. Persze nem törvényszerű, hogy az olcsó rossz, a drága pedig jó, de az ár általában a minőségről, a szolgáltatások mennyiségéről is árulkodik, legyen szó autóról, plazma TV-ről vagy éppen weboldalról. Mi megfizethető (közepes áron) igyekszünk a lehető legjobbat nyújtani.

A Kontraszt Web és Videóstúdió egyik fő tevékenységi köre a weboldal, webáruház készítés, üzemeltetés. Az általunk készített honlapok közös jellemzője a tetszetős megjelenés, a gazdag, jól felépített tartalom, átgondolt, könnyen áttekinthető, akár a megrendelő által is könnyen szerkeszthető és használható struktúra. A webáruház készítés számunkra nem csak egy látványos elektronikus kiadvány létrehozása hanem egy nagy látogatottságot és sok vásárlót generáló értékesítési felület. A webáruház készítés mellett vállaljuk azok folyamatos üzemeltetését, karbantartását, feltöltését, aktualizálását. A több tucat, általunk készített honlap tulajdonosának megelégedésére jelentős látogatót és vásárlót generálnak az általunk készített és működtetett weblapok, webáruházak, melyek listáját a referencia menüpontban tekinthetik meg.

1 ÉV GARANCIÁT és három év szavatosságot vállalunk az általunk készített weboldalakra, webáruházakra!

Az interneten való jelenlét célja, hogy minél több érdeklődő, potenciális vásárló, ügyfél, stb. találja meg oldalunkat. A világhálón leggyakrabban a keresőkben történő kulcsszavas keresés segítségével jutnak el a keresett oldalakra. Éppen ezért létfontosságú, hogy a vállalkozásunk tevékenységét leginkább leíró kulcsszavakra a fontosabb keresőkben, (pl. Google) lehetőleg az első találatok között szerepeljünk. Azt aligha kell bizonygatni, hogy a harmadik-negyedik oldal után már senki nem keresgél a találatok tengerében.

 

Webáruház készítés

Saját tulajdonába kerülő, saját domain név (www.sajatnev.hu) alatt, megbízható olcsó bérelt tárhelyen működő, keresőbarát webáruház, egyedi dizájnnal:

250 ezer Ft -tól

Refernciáink:

 

Az általunk készített webáruház fontosabb funkciói:

 • Támogatja az online vásárlást, a termékeket kosárba lehet gyűjteni, különböző szállítási és fizetési módok beállítására van lehetőség.
 • A készpénzben átvételkor, banki utalással előre és a PayPal fizetési módot a webáruház alapára tartalmazza.
 • A bankkártyás fizetési módok. Ezen a költségen kívül ( a bankkártyás fizetési módot biztosító bank (CIB, OTP, K&H, MKB) vagy bankfüggetlen kártyaelfogadó rendszerek (pl. Barion) még további költségeket számolhatnak fel.
 • A termékekhez akár előre időzített módon különböző mértékű kedvezményeket rendelhet, adott termékekhez további tetszőleges termékek ajánlását rendelheti, "erre is szüksége lehet még" megjelöléssel.
 • Vásárlói csoportokat hozhat létre, melyek tagjainak előre beállított mértékű kedvezményeket adhat. (pl. törzsvásárlóit, viszonteladóit különböző mértékű kedvezmény csoportokba sorolhatja és ha bejelentkeznek az oldalon, nem ugyanazt az árat látják mint az átlag látogató, hanem az adott mértékű kedvezménnyel csökkentett árakat.)
 • Megrendelőinek a rendelés állapotáról (megrendelését fogadtuk, postáztuk, stb.) e-mailt küldhet.
 • Öszetett kereső. A termékek feltöltésekor az adott terméket nem csak egyetlen, fő vagy alcsoportba sorolhatja, hanem tetszőleges számú csoportba. (Egy termék tartozhat pl. a 220 voltos és az ezüst metál színű kategóriába is.
 • Keresés speciális tulajdonságok alapján (pl. szűrni lehet a 2,5 Kw-os, inverteres, oldalfali, LG klímákra)
 • Kiemelt, AKCIÓS és Top 10 termékek ajánlása.

 

Webáruház készítés az alábbi szolgáltatásokkal, túl a webáruház alap funkcióin

 • Részletes statisztika (Nem árulunk zsákbamacskát, meggyőződhet arról, hogy hány látogatója volt, azok hogyan találtak az oldalára, hol léptek be és ki, milyen keresőszavakat írtak a keresőbe.
 • Oldalba épített kereső (A látogató kényelmesen kereshet az Ön oldalán)
 • Kiemelt termékek, akciós termékek, legjobban fogyó termékek, kapcsolódó termékek
 • Tömeges termékfeltöltés pl. excell táblázatból
 • Vásárlói csoportok, különféle fogyasztói árakkal
 • Google térkép az oldalán (Nagyítható, kicsinyíthető, korszerű és praktikus térkép az oldalán, melynek segítségével könnyen megtalálják telephelyét.
 • Blokkolhatatlan pop-up ablakok (Legfontosabb üzenetei, -pl. akciók- minden látogatójához garantáltan eljut egy zseniális trükk segítségével.
 • Hírlevél rendszer (A leghatékonyabb marketing eszköz a hírlevél. Automatikus rendszerünk segítségével sok ezer lelkes és elkötelezett olvasót szerzünk Önnek.
 • Fotógalériák
 • Oldalba épített videók

 

A webáruház készítés mellett további szolgáltatásokat is kínálunk:

 • Domain regisztráció (segítünk a legjobb cím (domain név) kiválasztásában)
 • Szövegírás, tartalom létrehozás (Megírjuk Ön helyett a weblap tartalmát)
 • Honlap készítés (megfizethető, könnyen használható, áttekinthető, tetszetős weboldalt készítünk Önnek, pont olyat amire szüksége van)
 • Weboldal üzemeltetés, tartalomfejlesztés (gondoskodunk róla, hogy weblapja mindig friss és naprakész legyen)
 • Hírlevél üzemeltetés (a leghatékonyabb marketing eszköz a hírlevél!!!)

 

A webáruház készítés folyamata

A webáruház készítés első lépéseként felmérjük megrendelőnk igényeit. Arra is gyakran van példa, hogy kiderül, az ügyfélnek nincs is igazán szüksége webáruházra, elég csak egy jól felépített weboldal, benne, katalógusszerűen bemutatott termékekkel. Ez természetesen nagyságrendekkel kisebb költségekkel jár, mint egy webáruház készítés. Természetesen a modul rendszernek köszönhetően utólag is könnyedén beépíthető a webáruház komponens.

 

Ugye Ön sem szeretne olyasmiért fizetni amire nincs szüksége?

A weblapkészítők gyakran olyan felesleges funkciókat, szolgáltatásokat építenek a weboldalakba, webshopokba, amelyek csak arra jók, hogy eltereljék a látogató figyelmét a lényeges mondanivalóról és megterheljék a megrendelő pénztárcáját. Mi praktikus, egyszerű, jól áttekinthető, a tartalomra és tájékoztatásra öszpontosító és bárki számára megfizethető weblapokat készítünk.

Ön miért látogat meg egy weboldal -t? Az információért vagy a hivalkodó látványért?

Vállalkozásunk munkatársai elsősorban újságírók, szerkesztők és reklám szakemberek, tehát tudunk szöveget írni, tudjuk, hogy mit keres a látogató és, hogy mivel győzzük meg arról, hogy jó helyen jár, egyszóval tudunk tartalmat szerkeszteni. Persze értünk a design-hoz és az internet technológiákhoz is.

Ugye nem azért készíttet weboldalt, hogy csak a barátai és a konkurencia látogassa?

A hazai weblapok jelentős része egész egyszerűen megtalálhatatlan a világhálón. A weblap készítők többsége azt ugyanis nem árulja el, hogy az általuk elkészített weblapok ugyan már elérhetők az interneten, de a kívülállók számára lehetetlen az adott oldalt megtalálni. Erre valók a keresők és a linkgyűjtemények. De magától a Google sem fogja megtalálni az adott oldalt, vagy ha igen a találati listában estleg csak a sokadik oldalon jeleníti meg. A linkgyűjtemények sem fogják maguktól katalógusba venni oldalunkat. Mi ezt is elvégezzük, részben az alapárban, részben havi, átalánydíjas szerződés keretében. Kérjük ellenőrizze le az alábbi refencialistában felsorolt weboldalakat, a weblapok alján található statisztikák segítségével meggyőződhet a website -ok látogatottságáról és kipróbálhatja, hogy hogyan szerepelnek a keresőkben.

Mi garantáljuk, hogy honlapja könnyen megtalálható lesz és, hogy sok látogató és vásárló érkezik oldalára!!!

Szolgáltatásaink:

 • Domain regisztráció (segítünk a legjobb cím (domain név) kiválasztásában)
 • Szövegírás, tartalom létrehozás (Megírjuk Ön helyett a weblap tartalmát)
 • Honlap készítés (megfizethető, könnyen használható, áttekinthető, tetszetős weboldalt készítünk Önnek, pont olyat amire szüksége van)
 • Weboldal üzemeltetés, tartalomfejlesztés (gondoskodunk róla, hogy weblapja mindig friss és naprakész legyen)
 • Hírlevél üzemeltetés (a leghatékonyabb marketing eszköz a hírlevél!!!)

 

Weboldal készítés Szeged - Makó - Hódmezővásárhely

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.68 (14 Votes)
Weboldal készítés Szeged - Makó - Hódmezővásárhely - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Weboldal készítés, weblap üzemeltetés, honlap karbantartás, felújítás

Tudja hogy mi a különbség egy olcsó és egy drága weboldal között? Általában az ami egy olcsó és egy drága autó között. Persze nem törvényszerű hogy az olcsó rossz, a drága jó, de az ár általában a minőségről, a szolgáltatások színvonaláról, a megbízhatóságról, hatékonyságról is árulkodik, legyen szó autóról, LCD TV-ről vagy éppen weboldalról.

Stúdiónk megfizethető áron, a lehető legjobbat kínálja.
Weboldal készítés akár egy hét alatt, 120 000 forinttól.

Weboldal készítés, weblap üzemeltetés, honlap karbantartás, felújítás

A Kontraszt Web és Videóstúdió egyik fő tevékenységi köre a weboldal készítés, webáruház építés és üzemeltetés. Az általunk készített honlapok közös jellemzője a mobilbarát, rugalmas, az adott kijelző méretéhez igazodó, esztétikus megjelenés, a gazdag, jól felépített tartalom, átgondolt, könnyen áttekinthető és használható struktúra. A weboldal készítés számunkra nem csak egy látványos elektronikus kiadvány létrehozása hanem egy nagy látogatottságot és sok vásárlót generáló értékesítési felület létrehozása. A weboldal készítés mellett vállaljuk régi website felújítását, optimalizálását. A több tucat, általunk készített honlap tulajdonosának megelégedésére jelentős látogatót és vásárlót generálnak az általunk készített és működtetett weblapok, melyek listáját a referencia menüpontban tekinthetik meg.

Mobilbarát megjelenés

Napjainkban már hazánkban is meghaladja a 60 százalékot a mobilon történő böngészés. Ezért nagyon fontos, hogy az Ön weboldala is optimalizálva legyen mobil eszközökre is.
Ez nemcsak a látogatók dolgát könnyíti meg, hanem a mobil keresések során a Google találati listájában is előrébb sorolódnak a mobilbarát weboldalak.

Weboldal készítés látogatottsági garanciával egy év technikai garanciával, három év szavatossággal

Garanciát vállalunk arra hogy az általunk készített weboldal megtalálható lesz a Google-ben, valamint egy év garanciát (az ezen időszak alatt felmerülő technikai, műszaki jellegű rendellenességeket ingyen orvosoljuk), három év szavatosságot vállalunk (az első három év alatt felmerülő technikai, funkcionális igényeket, frissítéseket, fejlesztéseket egyedi díj alapján vállaljuk).

Az interneten való jelenlét célja hogy minél több érdeklődő, potenciális vásárló, ügyfél, stb. találja meg oldalunkat. A világhálón leggyakrabban a keresőkben történő kulcsszavas keresés segítségével jutnak el a keresett oldalakra. Éppen ezért létfontosságú hogy a vállalkozásunk tevékenységét leginkább leíró kulcsszavakra a fontosabb keresőkben, (pl. Google) megtalálhatóak legyünk.
Az általunk készített weboldalak kereső, vagyis Google barát kialakításúak. Ez a minimális feltétele hogy a weboldal a keresőkben, a fontos kulcsszavakra a találati lista élmezőnyében jelenjen meg. Ez persze önmagában még nem garancia az első oldalra, de ennek hiányában szinte esélytelen, hogy az érdeklődők megtalálják weboldalát. Az emelt szintű keresőoptimalizálást külön szolgáltatás keretében vállaljuk.

Az egy év garancia azt jelenti, hogy ha bármilyen műszaki, működési probléma lépne fel a weboldallal kapcsolatban, azt teljesen ingyen javítjuk.
A három év szavatosság azt jelenti, hogy a honlap az átadáskori állapotnak megfelelően fog működni, de a menetközbeni frissítésekért, bővítésekért, átalakításokért, szakszerűtlen használatból adódó javításokért már óradíjat számolunk.

Szolgáltatásaink:

 • Domain regisztráció (segítünk a legjobb cím (domain név) kiválasztásában)
 • Renkivül biztonságos, gyors, korszerű tárhelyszolgáltatás (12 ezer Ft/ÉV)
 • Szövegírás, tartalom létrehozás (Megírjuk Ön helyett a weblap tartalmát)
 • Weboldal készítés (megfizethető, könnyen használható, Ön által is kezelhető, áttekinthető, elegáns, korszerű weboldalt készítünk)
 • Weboldal üzemeltetés, tartalomfejlesztés (gondoskodunk róla hogy weblap -ja mindig friss és naprekész legyen, de ezt akár Ön is el tudja végezni szakértelem nélkül, rövid betanítás után, melyet tartalmaz alapszolgáltatásunk.)
 • Hírlevél üzemeltetés (a leghatékonyabb marketing eszköz a hírlevél!!!)

 

Kérje most ajánlatunkat!

 

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak az irodánk által készített weblap -ok?

 • Weboldalaink a világ egyik legnépszerűbb, nyílt forrású portálrendszerére, a Joomlára (a Wordpress unokatestvére) épülnek. Ez többek között azt is jelenti hogy a weblap tulajdonosai könnyen elsajátíthatják a rendszer használatát és a menetközben felmerülő frissítési, tartalomfejlesztési feladatok jelentős részét maguk is elvégezhetik és nem lesznek a webmesterekre utalva. Percek alatt létrehozhatnak egy új oldalt, cikket írhatnak, fotót tölthetnek fel, vagy megváltoztathatják e-mail címüket, telefonszámukat, stb. A rendszerhez a világhálón több ezer ingyenes kiegészítető, komponens és modul található. Ezeket a hasznos kiegészítőket akár Ön is telepíteni tudja. A weblap arculatát is megváltoztathatja pár perc alatt akár egy ingyenes sablonnal is. De még webáruházat is telepíthet utólag, szintén ingyen, de ehhez azért már komolyabb szakértelemre van szükség, ezt tehát profira érdmes bízni.
 • GDPR adatkezelési tájékoztató és kuki, süti kezelő panel. Az EU tagországaiban 2019-óta kötelező a személyes dataokkal dolgozó cégeknek, vállalkozásoknak, szervezeteknek, intézményeknek eleget tenni az adatkezelési törvénynek (ismertebb nevéb GDPR). Ez a szabályozás komoly adminisztrációs terheket ró az érintettekre, mely vonatkozik a weboldalakon kezelt személyes adatokra is. Vállalkozásunk a megrendelők igényei alapján az általunk készített wevoldalakat, webáruházakat kiegészíti a szükséges funkciókkal és dokumentációval. (Kuki kezelő sváv az oldal alján, valamint szakjogász által összeállított adatkezelési tájékoztató)
 • Részletes statisztika (Nem árulunk zsákbamacskát, meggyőződhet arról hogy hány látogatója volt, azok honnan érkeztek az oldalára, mely oldalain, mennyi ideig tartózkodtak, stb.)
 • Kapcsolati űrlap (Az érdeklődőknek nem kell a levelező programjukat használni üzenetküldéshez, a kapcsolat oldalon lévő űrlappal azonnal üzenetet tudnak küldeni. Példa!!!)
 • Adatbekérő űrlapok (A bekért adatok jellege, mennyisége szabadon konfigurálható. Példa!!!!)
 • Google térkép az oldalán (Nagyítható, kicsinyíthető, korszerű és praktikus térkép az oldalán, melynek segítségével könnyen megtalálják telephelyét, üzletét, irodáját. Példa!!!)
 • Blokkolhatatlan inteligens pop-up ablakok (Legfontosabb üzenetei, -pl. akciók- minden látogatójához garantáltan eljutnak. Nem agresszívek, becsukhatóak, egy nap egy gépen csak egyszer, a belépő oldalon jelennek meg. Példa!!!!)
 • Hírlevél rendszer (A leghatékonyabb marketing eszköz a hírlevél. Automatikus rendszerünk segítségével sok ezer lelkes és elkötelezett olvasót szerzünk Önnek. Példa!!!!)

Ha webáruházat szeretne akkor kattintson ide. A webáruházaink rendelkeznek minden fentebb felsorolt szolgáltatással. A következő oldalon a webáruházak plusz funkcióit és működését mutatjuk be.

 

Kérje most ajánlatunkat!

 

Weboldal készítés gyorsan és olcsón. Ugye Ön sem szeretne olyasmiért fizetni amire nincs szüksége?

A weblapkészítők gyakran olyan felesleges funkciókat, szolgáltatásokat építenek a weboldalakba amelyek csak arra jók hogy eltereljék a látogató figyelmét a lényeges mondanivalóról és megterheljék a megrendelő pénztárcáját. Mi praktikus, egyszerű, jól áttekinthető, a tartalomra és tájékoztatásra öszpontosító és bárki számára megfizethető weblapokat készítünk.

Ön miért látogat meg egy weboldal -t? Az információért vagy a hivalkodó látványért?

Vállalkozásunk munkatársai elsősorban újságírók, szerkesztők és reklám szakemberek, tehát tudunk szöveget írni, tudjuk hogy mit keres a látogató és hogy mivel győzzük meg arról hogy jó helyen jár, egyszóval tudunk tartalmat szerkeszteni. Persze értünk a design-hoz és az internet technológiákhoz is.

Ugye nem azért készíttet weboldal -t hogy csak a barátai és a konkurencia látogassa?

A hazai weblapok legalább kétharmada egyszerűen megtalálhatatlan a világhálón. Ennek az az oka hogy szolgáltatók a weboldal készítés során nem tartják be a legfontosabb tartalmi, marketing, ergonómiai, keresőbarát (SEO) szempontokat sem. A weblap készítők többsége azt ugyanis nem említi hogy az általuk elkészített weblapok ugyan már elérhetők az interneten, de a kivűlállók számára lehetetlen az adott oldalt megtaláln, hisz különböző okok miatt a keresőkben nem jelennek meg. De magától a Google nem fogja megtalálni az adott oldalt, vagy ha mégis a találati listának még véletlenül sem az elején fog megjelenni. A linkgyűjtemények sem fogják automatikusan katalógusba venni oldalainkat. Mi ezt is elvégezzük, részben az alapárban, részben havi, átalánydíjas szerződés keretében.

Mi garantáljuk hogy honlap -ja könnyen megtalálható lesz és sok látogató, vásárló érkezik oldalára!!!

Szolgáltatásaink:

 • Domain regisztráció (segítünk a legjobb cím (domain név) kiválasztásában)
 • Renkivül biztonságos, gyors, korszerű tárhelyszolgáltatás (12 ezer Ft/ÉV)
 • Szövegírás, tartalom létrehozás (Megírjuk Ön helyett a weblap tartalmát)
 • Weboldal készítés (megfizethető, könnyen használható, Ön által is kezelhető, áttekinthető, elegáns, korszerű weboldalt készítünk)
 • Weboldal üzemeltetés, tartalomfejlesztés (gondoskodunk róla hogy weblap -ja mindig friss és naprekész legyen, de ezt akár Ön is el tudja végezni szakértelem nélkül, rövid betanítás után, melyet tartalmaz alapszolgáltatásunk.)
 • Hírlevél üzemeltetés (a leghatékonyabb marketing eszköz a hírlevél!!!)

 

Kérje most ajánlatunkat!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Referenciáink

 • www.aranyhaletterem-szeged.hu
 • www.arizonamps.hu
 • www.algyoihalaszcsarda.hu
 • www.elzett-certa.hu
 • www.fehertoihalaszcsarda.hu
 • www.prominens.hu
 • www.stihl-viking-honda.hu
 • www.entra-sys.hu
 • www.merlegspecialista.hu

Referenciáink

© 2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Keresés

Hívjon most!